STER Advertentie
STER Advertentie

Crash Team Racing-remaster verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Maandag 10 december 2018 - 12:34 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Al maanden gaan er geruchten dat Crash Team Racing een comeback gaat maken op de PlayStation 4 en afgelopen weekend werd het nieuws eindelijk bevestigd met de trailer van Crash Team Racing Nitro-Fueled. Het is een remaster die op 21 juni 2019 verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

De eerste Crash Team Racing kwam in 1999 uit op de PlayStation. De nieuwe CTR: Nitro-Fueled is een remaster van deze game. Het antwoord van Sony op Nintendo's Mario Kart bleek een groot succes en daarom volgde in 2003 Crash Nitro Kart, de opvolger van de game op de PlayStation 2.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40025-crash-team-racing-remaster-verschijnt-op-playstation-4-xbox-one-en-nintendo-switch"}