STER Advertentie
STER Advertentie

Famke Louise bevestigt relatie met Ronnie Flex in RTL Late Night

Zaterdag 15 december 2018 - 11:47 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Famke Louise heeft haar relatie met Ronnie Flex bevestigd. Gisteren zat ze bij RTL Late Night aan tafel en vertelde over haar nieuwe kerstvideo van het nummer Alleen Door Jou. Dat is een samenwerking met, jawel: haar hubby. Toen Twan vroeg naar haar band met de populaire rapper, gaf ze - na heel wat speculaties - eindelijk een duidelijk antwoord. 

Lees ook: Ronnie Flex en Famke Louise komen samen op romantisch kerstnummer

baby op komst

De tortelduifjes zijn al een tijdje in love. Maar het leven van de twee staat op het punt om een hele grote verandering mee te maken. Ronnie heeft namelijk ook nog een hoogzwangere baby momma: dj Wef. Daar wil Famke niks over kwijt.

"Dat zijn zijn privézaken. Daar ga ik verder geen uitspraken over doen. Dat moeten jullie aan hem vragen." 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40095-famke-louise-bevestigt-relatie-met-ronnie-flex-in-rtl-late-night"}