STER Advertentie
STER Advertentie

Josylvio bij RTL Late Night over zijn succes en de band met zijn moeder

Donderdag 20 december 2018 - 11:25 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Josylvio is de meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify, dus niemand kan meer om hem heen. Ook RTL Late Night niet. Dankzij een tip van niemand minder dan Fernando kwam presentator Twan Huys in contact met de muziek van Josylvio en dat beviel hem wel: "Sinds die tijd ben ik gefascineerd door zijn succes." Dus besloot Twan Josylvio uit te nodigen om te praten over zijn grote succes.

Lees ook: Josylvio in 2018 meest gestreamde artiest op Spotify

Succes

"Dit jaar is gewoon in een flits gegaan!" Josylvio kan nog steeds niet helemaal geloven dat hij de meest gestreamde artiest is. "Het zijn gewoon cijfers die ik zie staan, maar ik besef het eigenlijk niet echt." Ook Josylvio's manager Brahim Fouradi was aanwezig bij RTL Late Night om te praten over Josylvio's succes.

"Hij heeft veel in petto. Hij is bij alles betrokken. Of het nu script van nieuwe videoclip is, of de fotoshoot en welke auto erachter moet staan, of whatever. Hij is nu bezig met zijn eigen label Hella Cash dat is hij gestart met dit album. Hij is zijn eigen YouTubekanaal gestart. Hij heeft al drie jongens getekend. Ik denk dat daar heel erg zijn toekomst ligt. Het is echt een ondernemer. Hij wil ook regisseren en acteren."

Josylvio sluit zich daarbij aan: "Ja man! Ik wil alles pakken wat ik pakken kan."

Mama

Hoe Josylvio aan zijn talent komt? Nou, misschien wel van zijn moeder. Zij was vroeger ook actief als zangeres. Wanneer er in RTL Late Night een stukje van zijn zingende moeder in Op Volle Toeren voorbij komt, gaat Josylvio helemaal stuk. "Mijn moeder is mijn alles", vertelt de trotse rapper. "Zonder mijn familie zou ik hier nu niet zitten en zou ik niet zijn wie ik vandaag de dag ben." Ook zijn vader, die na een tijdje in Egypte gewoond te hebben terug is in Nederland, speelt een belangrijke rol in zijn leven. "Ik heb ook een hele sterke, goede band met mijn vader gelukkig."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • Ondanks vrienden toch eenzaam? "Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn"

  • Grote kans op derde hittegolf van het jaar

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40168-josylvio-bij-rtl-late-night-over-zijn-moeder-zij-is-alles-voor-me"}