STER Advertentie
STER Advertentie

Overleden man (86) laat voor 14 jaar aan kerstcadeaus aan buurmeisje (2) achter

Overleden man (86) laat voor 14 jaar aan kerstcadeaus aan buurmeisje (2) achter
Owen Williams

Maandag 24 december 2018 - 15:20 uur

|

Door:

Elize

De 2-jarige Cadi Williams uit Wales heeft dit jaar een aantal hele bijzondere kerstcadeaus gekregen. Ze kreeg namelijk een hele lading aan cadeautjes van haar overleden buurman. Hij had de cadeaus voor haar achtergelaten, zodat ze voor de komende veertien jaar voorzien is.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Buurman

Ken, die 86 jaar oud was, woonde sinds twee jaar vlakbij Cadi. Volgens haar ouders, Owen en Caroline Williams, was Ken gek op de kleine Cadi. Maar dat hij de afgelopen tijd allerlei cadeautjes had verzameld, zagen ze niet aankomen.

Cadeaus

Het was Kens dochter die de cadeautjes vlak na het overlijden van Ken bij de familie Williams langs kwam brengen. Volgens Kens dochter waren het allemaal spulletjes die hij de afgelopen tijd voor haar gekocht had. 

"Het is moeilijk de situatie te omschrijven, omdat het zo onverwachts was. Ik weet niet hoe lang hij al bezig was met het verzamelen van de cadeaus. Misschien al sinds twee jaar of misschien kocht hij juist alles tegen het einde van zijn leven", vertelt Owen aan de BBC. Hij omschrijft zijn buurman, een gepensioneerde diepzee duiker, als een echte persoonlijkheid. 

Uitpakken

Toen de tweejarige Cadi de goed gevulde plastic tas zag, kon ze natuurlijk niet wachten om de cadeautjes uit te pakken. Helaas moet ze nog even geduld hebben. Haar ouders zijn namelijk van plan om de cadeaus niet allemaal in een keer te geven. Het eerste pakje hebben ze wel al uitgepakt. 

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Fabrizio van Temptation vertelt eindelijk over vreemdgaan met verleidster Julia

  • Kanye's nieuwe Yeezy's zijn gelekt en heel Twitter noemt ze Crocs

  • 6 Nederlandse urban tracks die je vroeger keihard meeblèrde

  • 'Rokend kind' gaat viraal: blijkt 36-jarige man

  • Vrouw die Neymar beschuldigde van seksueel misbruik wordt aangeklaagd

  • Studenten geven tas vol kleren en sneakers aan gepeste klasgenoot