STER Advertentie
STER Advertentie

Vader (57) uit 'Een Huis Vol' plotseling overleden

Woensdag 9 januari 2019 - 12:05 uur

|

Door:

Milou

Michel Quaedackers, vader uit het NPO-programma Een Huis Volis vannacht plotseling overleden. Dat maakte zijn vrouw Nadine op Facebook bekend. "Laat het alsjeblieft een nare droom zijn", schrijft ze in een emotioneel bericht. Waarschijnlijk is de 57-jarige man in zijn slaap overleden. "Nu ging eigenlijk je wekker omdat je zo naar je werk moest, maar je bent er niet meer. Wij, de kinderen en ik, missen je ontzettend. Reanimatie mocht niet meer baten", aldus Nadine. De familie Quaedackers was in 2014 in het populaire programma te zien.

twaalf kinderen

Nadine ontmoette de Limburgse Michel toen ze pas vijftien jaar oud was. Een paar jaar later werd hun eerste zoon, de nu 21-jarige Damian, geboren. In totaal hebben ze samen twaalf kinderen, waarvan de jongste pas vier maanden oud is. Nadine schrijft: "Je zal de doop van Milano niet meer meemaken, geen familiefoto meer van ons complete gezin. Gala van Yalena, sweet 16 van Yalena, 18e verjaardag van Shenna... God man, kom alsjeblieft terug." 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Fabrizio van Temptation vertelt eindelijk over vreemdgaan met verleidster Julia

  • Kanye's nieuwe Yeezy's zijn gelekt en heel Twitter noemt ze Crocs

  • 6 Nederlandse urban tracks die je vroeger keihard meeblèrde

  • 'Rokend kind' gaat viraal: blijkt 36-jarige man

  • Vrouw die Neymar beschuldigde van seksueel misbruik wordt aangeklaagd

  • Studenten geven tas vol kleren en sneakers aan gepeste klasgenoot