STER Advertentie
STER Advertentie

Travis Scott doneert 100.000 dollar aan organisatie in Houston

Travis Scott doneert 100.000 dollar aan organisatie in Houston
EPA

Donderdag 10 januari 2019 - 16:03 uur

Rapper Travis Scott was weer in een gulle bui. Voorheen maakte hij fans blij door geld weg te geven en dit keer besloot hij om een donatie te schenken aan een non-profitorganisatie in zijn staat Texas. Lees ook: Travis Scott geeft 100.000 dollar weg aan fans

Donatie

Travis doneerde een bedrag van 100.000 dollar aan de non-profitorganisatie Workshop Houston. Ze waren een van de vele organisaties die vorig jaar deelnamen aan het indrukwekkende Astroworld-festival van de artiest. Dat was voor de rapper alle reden om de organisatie een geldbedrag te schenken. De missie van Workshop Houston is om de jeugd te voorzien van creatieve, technische en educatieve middelen. Ze bieden een reeks naschoolse programma's die zich richten op onderwerpen als muziekproductie en grafisch ontwerp. Een deel van de donatie van de rapper gaat naar de projecten van de leerlingen.

Alleen maar liefde

De gulle donatie van de rapper laat zijn liefde voor zijn thuishaven goed zien. Vorig jaar ontwierp hij bijvoorbeeld shirts voor een klas van zijn oude middelbare school. De liefde die hij geeft, krijgt hij ook weer terug, want Missoury City, Texas benoemde 10 februari tot officiële 'Travis Scott dag'.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40482-travis-scott-doneert-100-000-dollar-aan-organisatie-in-houston"}