Up 2 Date

DMX wordt vandaag vrijgelaten uit de gevangenis

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. DMX wordt vandaag vrijgelaten uit de gevangenis

Rapper DMX zat een tijdje behind bars, maar vandaag komt hij dan eindelijk vrij. Earl Simmons, zoals DMX echt heet, zat vast voor belastingfraude. Hij kreeg hiervoor een celstraf van een jaar en moest een flinke geldboete betalen.

Gevangenis

Volgens een rapport dat Vulture publiceerde, zal de rapper vandaag worden vrijgelaten uit Gilmer Federal Correctional Facility. Hij zou eigenlijk op 27 januari vrijgelaten worden maar omdat het op een zondag valt, laat de faciliteit de rapper eerder gaan. Het is niet de eerste keer dat hij moest zitten. Eerder belandde hij al in de cel voor onder andere drugsbezit, diefstal, het verwaarlozen van dieren en het overtreden van zijn voorwaarden. Nu hij vrijkomt zal hij naar verluidt gedurende drie jaar onder bewaking staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plannen

Het ziet ernaar uit dat je ook nieuwe muziek van DMX kan verwachten. In de cel zou hij namelijk aan de slag zijn gegaan met het schrijven van lines, in de hoop wat te kunnen releasen zodra hij vrijkomt. Ook wil de rapper zijn acteercarrière weer oppakken. Volgens geruchten zouden er al verschillende rollen voor hem klaarliggen.

Ster advertentie
Ster advertentie