STER Advertentie
STER Advertentie

Acht doden en dertig gewonden bij flatbrand in Parijs

Acht doden en dertig gewonden bij flatbrand in Parijs
AFP

Dinsdag 5 februari 2019 - 09:00 uur

Door een brand in een appartementencomplex in Parijs, zijn zeker acht mensen om het leven gekomen. Ook zijn ten minste 30 mensen gewond geraakt. 

Onder controle

De brand brak vannacht uit in het gebouw van acht verdiepingen dat zich op een paar kilometer van de Eiffeltoren bevindt. Zo'n tweehonderd brandweerlieden werden ingezet om de enorme brand onder controle te krijgen. Daarbij raakten enkele brandweermannen gewond. Het vuur is inmiddels onder controle.

Aangestoken

De brand is mogelijk aangestoken door een bewoner na een burenruzie. Volgens de Franse aanklager is er een vrouw aangehouden. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40814-acht-doden-en-dertig-gewonden-bij-flatbrand-in-parijs"}