STER Advertentie
STER Advertentie

Vergeet de regen en de wind: lenteweer komt eraan!

Vergeet de regen en de wind: lenteweer komt eraan!
Unsplash

Donderdag 14 maart 2019 - 12:38 uur

Ben je die bakken met regen en de stormachtige wind ook zo zat? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf zondag wordt het warmer! Vanaf dinsdag hebben we volgens Weerplaza geen last meer van regen. Verwacht niet direct strandweer, want het kwik stijgt tot ergens tussen de 10 tot 16 graden.

Oppassen voor zaterdag

Leuk dat lenteweer, maar voordat het zo ver is, moet je oppasen voor aanstaande zaterdag. Dat wordt namelijk een extreem slechte dag volgens Weerplaza: "Mocht je zaterdag plannen hebben voor buiten, dan is te hopen dat die regenbestendig zijn. In een groot deel van het land wordt het namelijk een kletsnatte ochtend. De regen gaat samen met een forse zuidwestenwind."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.41293-vergeet-de-regen-en-de-wind-lenteweer-komt-eraan"}