STER Advertentie
STER Advertentie

Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen
Instagram @ynwmelly

Maandag 22 april 2019 - 18:49 uur

|

Door:

Daisy

YNW Melly's moordzaak wordt nog serieuzer dan hij al was, omdat de staat Florida de doodstraf tegen hem eist. De rapper wordt namelijk beschuldigd van twee moorden. De politie zegt dat Melly in oktober twee van zijn vrienden heeft neergeschoten en daarna de plaats delict heeft gereorganiseerd om het eruit te laten zien als een drive-by-shooting. 

TMZ  heeft juridische documenten in handen gekregen, waarin staat dat de doodstraf geëist gaat worden tegen Melly. 

wreed

In de documenten staat dat zonder twijfel bewezen is dat Melly zijn vrienden vermoordde vanwege geld en dat de moorden onwaarschijnlijk gruwelijk, afgrijselijk en wreed waren. Daarbij zou hij de moorden van tevoren hebben uitgedacht en wordt er ook geloofd dat Melly een crimineel bendelid is. 

hoofd, romp en rug

Melly zou samen met zijn vriend Cortlen Henry de slachtoffers Anthony Williams en Christopher Thomas Jr. in het hoofd, de romp en de rug geschoten hebben. Daarna zouden de twee verdachten hun eigen auto hebben beschoten om het eruit te laten zien als een drive-by-shooting. Ze loosden de slachtoffers bij de Eerste Hulp, waar ze dood werden verklaard. 

Florida is een van de dertig staten in Amerika waar de doodstraf legaal is. 

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.41779-rapper-ynw-melly-kan-de-doodstraf-krijgen"}