STER Advertentie
STER Advertentie

Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker
AFP

Woensdag 22 mei 2019 - 08:45 uur

|

Door:

Burç

Het gezin van de Spaanse doelman Iker Casillas moet klap na klap verwerken in de afgelopen weken. Drie weken geleden kreeg de keeper zelf een hartaanval en nu is er bij zijn echtgenote Sara Carbonero eierstokkanker geconstateerd.

Woord met zes letters

Sportjournalist en presentatrice Sara Carbonero deelt het schokkende nieuws op haar Instagram: "We zijn nog niet hersteld van het ene gevecht, maar het andere staat al voor de deur. Deze keer heeft het woord met zes letters mij getroffen."

Strijdlustige Sara

Sara vertelt dat artsen een paar dagen geleden een kwaadaardige tumor bij haar ontdekten. De artsen waren er volgens haar vroeg bij en de tumor is direct weggehaald. Ze zal de komende maanden moeten vechten en is gelukkig strijdlustig: "Ik vertrouw erop dat het goed komt. Het zal moeilijk worden, maar ook goed aflopen. Ik krijg alle steun van familie, vrienden en een geweldig medisch team."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.42195-nieuwe-schok-voor-iker-casillas-echtgenote-heeft-kanker"}