STER Advertentie
STER Advertentie

Nieuwe namen Appelsap: Lil Kleine, Tiffany Calver, Poke en Latifah!

Woensdag 12 juni 2019 - 14:23 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil Kleine speelt de hoofdrol in de Nederlandstalige campagnefilm van Appelsap! De rapper geeft 10 augustus een exclusieve show op het festival dat dit jaar weer plaatsvindt in het Flevopark. Daarnaast maakt Appelsap ook bekend dat Latifah, Poke en Tiffany Calver (UK) op het Amsterdamse festival zullen staan.

Terugkeer van Kleine

Lil Kleine maakte zeven jaar geleden zijn live debuut op Appelsap, maar in de jaren daarvoor was hij als bezoeker al regelmatig aanwezig op het festival. Vele platina en Spotify-streams later keert de rapper nu terug naar de basis waar hij samen met een aantal vrienden - die nog even geheim blijven - komt optreden.

Meer Appelsap

Patta Soundsystem keert dit jaar weer terug, Funkineven doet een back to back-set met Mairo Nawaz en voor Children of Zeus wordt het hun eerste festivalshow in Nederland. Wie van baile funk houdt, moet zeker langsgaan bij de Braziliaanse DJ Sandrinho en vergeet ook niet het optreden van Vic Crezée met ORDER Mothership te checken.

Line-up

Appelsap Fresh Music Festival maakte al eerder de namen bekend van Maleek Berry, Wilde Westen, RIMON, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract and Colorful Soundsystem. Daar komen nu onder andere Lil Kleine, Latifah, Poke, Tiffany Calver (UK) en Funkineven (UK) bij.

FunX

Ook FunX is er natuurlijk weer bij om een hele toffe live uitzending op locatie te maken! Niet alleen krijgt de mobiele studio weer een mooi plekje, maar ook via de social mediakanalen van FunX - Instagram en Facebook - wordt het festival op de meest originele manier vastgelegd. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Pakketjes bezorgen is keihard strijden: dit zijn de grootste irritaties

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Gepest jongetje (9) krijgt wereldwijde steun na viral video

  • Overlevende aanslag Hanau doet zijn verhaal

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

  • Murda en Idaly doen 'Güneş' live bij De Wereld Draait Door