STER Advertentie
STER Advertentie

Nieuwe namen Appelsap: Lil Kleine, Tiffany Calver, Poke en Latifah!

Woensdag 12 juni 2019 - 14:23 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil Kleine speelt de hoofdrol in de Nederlandstalige campagnefilm van Appelsap! De rapper geeft 10 augustus een exclusieve show op het festival dat dit jaar weer plaatsvindt in het Flevopark. Daarnaast maakt Appelsap ook bekend dat Latifah, Poke en Tiffany Calver (UK) op het Amsterdamse festival zullen staan.

Terugkeer van Kleine

Lil Kleine maakte zeven jaar geleden zijn live debuut op Appelsap, maar in de jaren daarvoor was hij als bezoeker al regelmatig aanwezig op het festival. Vele platina en Spotify-streams later keert de rapper nu terug naar de basis waar hij samen met een aantal vrienden - die hij nog even geheim blijven - komt optreden.

Meer Appelsap

Patta Soundsystem keert dit jaar weer terug, Funkineven doet een back to back-set met Mairo Nawaz en voor Children of Zeus wordt het hun eerste festivalshow in Nederland. Wie van baile funk houdt, moet zeker langsgaan bij de Braziliaanse DJ Sandrinho en vergeet ook niet het optreden van Vic Crezée met ORDER Mothership te checken.

Line-up

Appelsap Fresh Music Festival maakte al eerder de namen bekend van Maleek Berry, Wilde Westen, RIMON, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract and Colorful Soundsystem. Daar komen nu onder andere Lil Kleine, Latifah, Poke, Tiffany Calver (UK) en Funkineven (UK) bij.

FunX

Ook FunX is er natuurlijk weer bij om een hele toffe uitzending live op locatie te maken! Niet alleen krijgt de mobiele studio weer een mooi plekje, maar ook via de social mediakanalen van FunX - Instagram en Facebook - wordt het festival op de meest originele manier vastgelegd. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.42432-nieuwe-namen-appelsap-lil-kleine-tiffany-calver-poke-en-latifah"}