Up 2 Date

Studente (21) overleden na haaienaanval bij de Bahama's

  1. Newschevron right
  2. Studente (21) overleden na haaienaanval bij de Bahama's

De Amerikaanse studente Jordan Lindsey (21) is gisteren op een vreselijke manier overleden. Terwijl ze met haar familie aan het snorkelen was in de buurt van Rose Island in de Bahama's, werd ze aangevallen door drie haaien.

Eerste aanval in tien jaar

Volgens CNN zag de familie van Jordan de haaien aankomen. Ze probeerden haar te waarschuwen, maar Jordan hoorde het niet op tijd. Volgens adjunct-commissaris Paul Rolle beten de dieren haar in in haar armen, benen en billen. "Haar rechterarm is eraf gebeten." Volgens het Shark Research Institute is dit de eerste haaienaanval in tien jaar in de Bahama's

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Medeleven

Jordan werd zo snel mogelijk uit het water getrokken en naar het ziekenhuis in Nassau, de hoofdstad van de Bahama's, gebracht. Daar werd ze later dood verklaard. Het ministerie voor Toerisme en Luchtvaart heeft namens de Bahama's zijn condoleances en medeleven geuit naar Jordans familie.

Inzamelingsactie

Jordans familie is een crowdfundingsactie gestart. Met het ingezamelde geld hopen ze de kosten te dekken voor het vervoeren van Jordans lichaam naar hun huis in Californië.

Ster advertentie
Ster advertentie