STER Advertentie
STER Advertentie

A$AP Rocky gearresteerd vanwege mishandeling

Woensdag 3 juli 2019 - 12:12 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

A$AP Rocky is gearresteerd wegens mishandeling. Gisteren raakte hij - na zijn optreden - in gevecht met een tweetal jongens op straat in Stockholm. In videobeelden is duidelijk te zien hoe de rapper rake klappen uitdeelt. Maar dat hij koos voor geweld heeft alles te maken met opgehoopte irritatie en zelfverdediging.

provoceren

De twee jongens volgden A$AP Rocky en zijn team. Toen hen door een van de beveiligers werd verzocht om dat niet te doen en weg te gaan, raakte een van de jongens met de beveiliger in gevecht. Hij gooide zelfs zijn koptelefoon richting de beveiliger van de Amerikaanse rapper. 

geen ruzie

Op een video, die A$AP Rocky heeft gedeeld op zijn Instagram, is de situatie goed te zien. Zo wordt duidelijk dat de rapper en zijn team absoluut geen ruzie willen, maar de jongens hen toch provoceren. Ook blijkt dat de jongens eerder ook al mensen hadden lastiggevallen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.42682-a-ap-rocky-gearresteerd-vanwege-mishandeling"}