STER Advertentie
STER Advertentie

A$AP Rocky blijft twee weken langer vastzitten in Zweden na vechtpartij

A$AP Rocky blijft twee weken langer vastzitten in Zweden na vechtpartij
EPA

Vrijdag 5 juli 2019 - 16:04 uur

|

Door:

Samantha

A$AP Rocky moet van de Zweedse autoriteiten twee weken langer vastzitten. Dat meldt BBC Newsbeat. De rapper zit sinds 3 juli vast vanwege een straatgevecht in Stockholm waar hij en zijn entourage bij betrokken waren.

gevecht

Op 2 juli raakte A$AP na zijn optreden in een gevecht met twee jongens op straat. De rapper heeft rake klappen uitgedeeld, dat is zeker, maar legde uit dat hij en zijn entourage in eerste instantie absoluut geen ruzie wilden. Rocky vertelde in een serie Instagramvideo's dat ze geprovoceerd werden en dat de jongens daarvoor ook al langslopende vrouwen op hun billen sloegen. De rapper reageerde dus eigenlijk uit irritatie.

Lees ook: A$AP Rocky gearresteerd vanwege mishandeling

gemiste optredens

Door zijn arrestatie mistte A$AP Rocky al het Open'er Festival in Polen en vandaag zou hij ook op het Ierse Longitude Festival staan. Deze verlenging zorgt ervoor dat hij ook het befaamde Britse festival Wireless zal missen.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.42715-a-ap-rocky-blijft-twee-weken-langer-vastzitten-in-zweden-na-vechtpartij"}