Up 2 Date

Doodsoorzaak Cameron Boyce nog steeds onbekend na autopsie

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Doodsoorzaak Cameron Boyce nog steeds onbekend na autopsie

Er is geen doodsoorzaak vastgesteld na een eerste autopsie op het lichaam van Cameron Boyce. Dat hebben woordvoerders maandag bekendgemaakt in een persbericht. De Amerikaanse acteur uit de Disney Channel-serie Jessie overleed afgelopen weekend op 20-jarige leeftijd in zijn slaap.

Epilepsie

Camerons familie liet eerder al weten dat Cameron in zijn slaap was overleden aan een aanval die werd veroorzaakt door een medische aandoening waar de acteur voor behandeld werd. Volgens TMZ zou Cameron lijden aan epilepsie.

Bedankt

Victor Boyce, de vader van Cameron, heeft op Twitter iedereen bedankt voor de steun die de familie de afgelopen dagen heeft mogen ontvangen. "Ik voel me overweldigd door alle liefde en steun die onze familie heeft gekregen", schrijft hij. "Het helpt echt om de pijn te verzachten van deze nachtmerrie waar ik maar niet van wakker kan worden. Ik kan jullie niet genoeg bedanken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trots

In het laatste interview dat Cameron gaf, sprak hij over hoe trots hij was op de diversiteit in zijn familie. Zijn moeder is Joods en zijn vader Afro-Amerikaans. Ook prees hij zijn oma Jo Ann Boyce die zich jarenlang inzette voor de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging.

"Omdat ik Afro-Amerikaans en Joods ben, heb ik genoeg voorouders en familieleden waar ik naar op kan kijken voor kracht. En belangrijker nog, voor een geweldige kijk op het leven. Ze hebben allemaal keihard gestreden voor de positie waar mijn zusje en ik ons nu in bevinden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie