STER Advertentie
STER Advertentie

Actrice Imanuelle Grives gearresteerd in België met grote hoeveelheden drugs

Actrice Imanuelle Grives gearresteerd in België met grote hoeveelheden drugs
YouTube: NTR

Maandag 22 juli 2019 - 18:58 uur

|

Door:

Samantha

Actrice Imanuelle Grives is zondag op Tomorrowland opgepakt wegens het bezit van grote hoeveelheden drugs. Dit bevestigt haar advocaat Koen Vaneecke aan De Telegraaf.

huiszoeking

Tijdens de gewoonlijke controle bij de ingang van Tomorrowland werd ontdekt dat Grives verschillende soft- en harddrugs bij zich had. Volgens Stéphanie Chomé van het Belgische OM had de actrice zoveel bij zich dat ze de gebruikershoeveelheden overschreed. Na de arrestatie werd ook de Airbnb van Grives doorzocht, waar er meer drugs werden gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws bestond de vondst uit 'ongeveer honderd xtc-pillen, meer dan twintig gram cocaïne, ketamine en MDMA'.

voorbereiding op een rol

Volgens Vaneecke had Imanuelle (o.a. bekend van Alleen Maar Nette Mensen) deze drugs bij zich ter voorbereiding op een nieuwe rol. "Mijn cliënte heeft de gewoonte zich zeer goed voor te bereiden voor een nieuwe rol. Zo heeft ze ooit weken op straat geleefd voor een reeks over daklozen. Ter voorbereiding van een nieuwe rol wilde ze nu weten wat het is om drugs te verkopen.” Volgens Vaneecke is het niets meer dan 'een fout gelopen experiment'. De onderzoeksrechter heeft besloten dat Grives tot minimaal vrijdag vast moet blijven zitten.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.42943-actrice-imanuelle-grives-gearresteerd-in-belgie-met-grote-hoeveelheden-drugs"}