STER Advertentie
STER Advertentie

Actrice Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten

Actrice Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten
ANP

Donderdag 12 september 2019 - 13:46 uur

|

Door:

Kavita

Imanuelle Grives wordt voorlopig vrijgelaten. De actrice werd 21 juli in België gearresteerd voor het bezitten van grote hoeveelheden drugs. Aan het AD bevestigde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie dat de rechtbank Antwerpen een verzoekschrift van Imanuelle heeft goedgekeurd. Ook moet ze 5000 euro borg betalen.

home sweet home?

Een aantal weken geleden besloot de raadkamer in Antwerpen dat Imanuelle nog vast moest zitten tot aan de eerste rechtszaak op 19 september. Nu haar verzoekschrift toch is goedgekeurd, kan ze waarschijnlijk morgen naar huis. Ze is niet verplicht aanwezig te zijn bij de eerste rechtszaak - die nog niet inhoudelijk behandeld wordt - en hoeft niet meer vast te zitten tot een eventuele veroordeling.  

Lees ook: Actrice Imanuelle Grives blijft langer vastzitten

Op het Belgische festival Tommorrowland werd Imanuelle betrapt met honderd xtc-pillen, 20 gram cocaïne, 10 gram ketamine en wat MDMA en afmetamine. In de Airbnb-woning waarin ze verbleef vond de politie ook drugs.

voorbereiding nieuwe filmrol

Volgens de Nederlandse actrice probeerde ze zich in te leven in haar karakter voor de nieuwe film Suriname. De Belgische justitie vindt het voorbereiden voor een nieuwe rol geen excuus voor strafvermindering

De filmopnames van Suriname vinden momenteel plaats. Fajah Lourens neemt de rol van Imanuelle over. 

Lees ook: Fajah Lourens vervangt Imanuelle Grives in nieuwe film 'Suriname'

SURINAME
De film Suriname is een remake van de gelijknamige film die in 2011 uitkwam. Daarin besluit zakenman Winston Richter afscheid te nemen van zijn leven als drugsdealer en terug te keren naar Suriname. Daar komt hij bekenden tegen uit de onderwereld die hem het leven zuur maken. Suriname zal vanaf februari in de bioscoop te zien zijn.

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Vader en zes kinderen leefden jaren afgezonderd in kelder

  • Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

  • Kanye West bekeert zich tot het christendom

  • Kijkers verbijsterd door spannende Netflix-thriller 'Fractured'

  • Twitteraar blokkeert agent van Turkse afkomst om zijn achternaam

  • Bellator 230: Melvin Manhoef wint met knockout, Hesdy Gerges verliest