STER Advertentie
STER Advertentie

Actrice Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten

Actrice Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten
ANP

Donderdag 12 september 2019 - 13:46 uur

|

Door:

Kavita

Imanuelle Grives wordt voorlopig vrijgelaten. De actrice werd 21 juli in België gearresteerd voor het bezitten van grote hoeveelheden drugs. Aan het AD bevestigde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie dat de rechtbank Antwerpen een verzoekschrift van Imanuelle heeft goedgekeurd. Ook moet ze 5000 euro borg betalen.

home sweet home?

Een aantal weken geleden besloot de raadkamer in Antwerpen dat Imanuelle nog vast moest zitten tot aan de eerste rechtszaak op 19 september. Nu haar verzoekschrift toch is goedgekeurd, kan ze waarschijnlijk morgen naar huis. Ze is niet verplicht aanwezig te zijn bij de eerste rechtszaak - die nog niet inhoudelijk behandeld wordt - en hoeft niet meer vast te zitten tot een eventuele veroordeling.  

Lees ook: Actrice Imanuelle Grives blijft langer vastzitten

Op het Belgische festival Tommorrowland werd Imanuelle betrapt met honderd xtc-pillen, 20 gram cocaïne, 10 gram ketamine en wat MDMA en afmetamine. In de Airbnb-woning waarin ze verbleef vond de politie ook drugs.

voorbereiding nieuwe filmrol

Volgens de Nederlandse actrice probeerde ze zich in te leven in haar karakter voor de nieuwe film Suriname. De Belgische justitie vindt het voorbereiden voor een nieuwe rol geen excuus voor strafvermindering

De filmopnames van Suriname vinden momenteel plaats. Fajah Lourens neemt de rol van Imanuelle over. 

Lees ook: Fajah Lourens vervangt Imanuelle Grives in nieuwe film 'Suriname'

SURINAME
De film Suriname is een remake van de gelijknamige film die in 2011 uitkwam. Daarin besluit zakenman Winston Richter afscheid te nemen van zijn leven als drugsdealer en terug te keren naar Suriname. Daar komt hij bekenden tegen uit de onderwereld die hem het leven zuur maken. Suriname zal vanaf februari in de bioscoop te zien zijn.

Populair op FunX.nl

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • Amerika neemt harde maatregelen tegen China om Oeigoeren

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album