STER Advertentie
STER Advertentie

Tweede verdachte opgepakt met betrekking tot dood Mac Miller

Tweede verdachte opgepakt met betrekking tot dood Mac Miller
Bron: ANP

Donderdag 26 september 2019 - 16:24 uur

|

Door:

Phoebe

Er is een tweede verdachte opgepakt in verband met de dood van Mac Miller. De 36-jarige Ryan R. is deze week gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de rapper. Mac Miller overleed een jaar geleden door een overdosis alcohol, cocaïne en fentanyl. De eerste verdachte, Cameron, P., werd vorige maand opgepakt. Hij zou vervuilde pillen aan de rapper hebben verkocht. Lees ook: Dealer opgepakt omtrent dood Mac Miller

Drugs en wapens gevonden

Wat de rol van de man precies zou zijn geweest bij de dood van de jonge rapper, is nog onduidelijk. Wel is naar buiten gekomen dat tijdens een huiszoeking drugs zoals marijuana en voorgeschreven medicijnen zijn gevonden in het huis van Ryan. De man wordt naast drugsbezit ook aangeklaagd voor het bezitten van wapens, een grote hoeveelheid kogels en een demper. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mac Miller

Mac Miller overleed op 7 september 2018 aan een overdosis. De rapper zou om de drug oxycodon gevraagd hebben maar fentanyl gekregen hebben, wat ongeveer honderd keer zo sterk is als morfine. De rapper had al langere tijd een drugsverslaving en rapte er dan ook vaak over in zijn tracks zoals Bill Lees ook: Ariana Grande over relatie met Mac Miller: "Hij verdiende al die problemen niet"

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door Israëlische politie

  • Nationale garde schiet met rubberen kogels en traangas op demonstranten in Minneapolis

  • Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het ov: alle antwoorden op dringende vragen

  • Alle seizoenen van 24 komen naar Netflix

  • Qucee opnieuw vader geworden