Up 2 Date

Nieuwe beelden van man die agent knock-out sloeg bij Rotterdamse trouwstoet

foto: Videostill Opsporing Verzocht
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe beelden van man die agent knock-out sloeg bij Rotterdamse trouwstoet

Een geweldsincident in Rotterdam zorgde er een tijdje geleden voor dat iedereen het plotseling had over trouwstoeten. Bij het incident dat op 30 augustus plaatsvond werd een agent knock-out geslagen. Van dat incident in Rotterdam zijn nu nieuwe beelden vrijgegeven en die zijn schokkend!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

beelden voor de politie

Op eerdere beelden zag je alleen maar dat de agent die was neergeslagen omhoog krabbelde en versuft weg liep, maar iemand die vlakbij stond had ook beelden gemaakt en heeft die beelden inmiddels aan de politie gegeven.

opsporing verzocht

De beelden zijn gebruikt bij Opsporing Verzocht. De man die de agent knock-out sloeg is namelijk nog altijd op de vlucht. Voordat de klap viel, had de agent een confrontatie met een aantal boze bruiloftgasten. De agenten wilden de trouwstoet controleren omdat ze onnodig hadden getoeterd en gevaarlijk rijgedrag vertoonden.

hersenschudding en whiplash

Op de beelden kun je zien dat het erop lijkt dat de agent van achteren wordt aangevallen. De man die de klap uitdeelde is dus nog steeds niet gepakt. De agent hield een hersenschudding en een whiplash (waarbij je je nekspier verrekt) over aan de klap en kan nog altijd niet werken.

strenge maatregelen voor trouwstoets

Sinds het voorval zijn er veel strengere maatregelen die gelden voor trouwstoeten. Je moet vanaf 2020 eerst een melding maken voordat je een trouwstoet houdt en als je dat niet doet kun je een boete krijgen. "Iedereen mag een feestje vieren in de stad, maar dan wel binnen de regels van de wet en zonder anderen daarbij tot overlast te zijn", zei burgemeester Ahmed Aboutaleb tegen het AD.

Ster advertentie
Ster advertentie