STER Advertentie
STER Advertentie

Samuel Little (79) dodelijkste seriemoordenaar uit Amerikaanse geschiedenis

Samuel Little (79) dodelijkste seriemoordenaar uit Amerikaanse geschiedenis
AFP

Dinsdag 8 oktober 2019 - 12:02 uur

|

Door:

Elize

De FBI heeft bevestigd dat Samuel Little de dodelijkste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis is. De 79-jarige man bekende in totaal 93 vrouwen om het leven te hebben gebracht. 

Gepakt

"Jarenlang dacht Samuel Little dat hij niet gepakt zou worden, omdat hij dacht dat er niemand zou zou omkijken naar de slachtoffers", vertelt een misdaadanalist van de FBI. Toch werd Little in opgepakt en tussen 1987 en 1989 veroordeeld voor drie moorden Californië. In 1994 werd hij opnieuw veroordeeld voor de moord op een vrouw in Texas. 

93

Langzamerhand werd echter duidelijk dat Little voor nog veel meer moorden verantwoordelijk is. Tijdens zijn tijd in de gevangenis bekende hij in totaal 93 moorden te hebben gepleegd en volgens de FBI is elke zaak geloofwaardig. Little pleegde de moorden door heel Amerika. Hij wurgde de vrouwen en liet hen op verschillende plekken achter. In sommige gevallen leek het erop of het om een overdosis of ongeluk ging.

Slachtoffers

Little heeft van sommige van zijn slachtoffers tekeningen gemaakt, maar nog niet elk slachtoffer is geïdentificeerd. "Ook al zit hij al in de gevangenis, de FBI vindt het belangrijk dat er voor elk slachtoffer rechtvaardigheid wordt gezocht, zodat we elke mogelijke zaak kunnen sluiten," zegt een misdaadanalist van de FBI.

Bekentenissen

In een documentaire van Channel 4 die eerder dit jaar uitkwam, zijn verschillende koelbloedige bekentenissen van Little te horen. Daarin vertelt hij zeer gedetailleerd hoe hij te werk ging en hoe hij jarenlang met de moorden weg kon komen. 

"Ik was altijd heel voorzichtig om niet betrapt te worden. Ik deed niks met motherf*ckers die gemist zouden worden." 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Anouk uit kritiek op 'The Voice' na onverwachte uitslag

  • Pakketjes bezorgen is keihard strijden: dit zijn de grootste irritaties

  • Gepest jongetje (9) krijgt wereldwijde steun na viral video

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

  • Murda en Idaly doen 'Güneş' live bij De Wereld Draait Door