STER Advertentie
STER Advertentie

Dronken hoogleraar uit water gered met vrouwenarmen in rugzak

Dronken hoogleraar uit water gered met vrouwenarmen in rugzak
AFP

Zondag 10 november 2019 - 12:35 uur

|

Door:

Burç

Een beroemde Russische hoogleraar is zaterdagochtend in Sint-Petersburg aangehouden op verdenking van moord, terwijl hij vlak daarvoor dronken uit een rivier was gered. De 63-jarige Oleg Sokolov had een rugzak bij zich waarin twee vrouwenarmen zaten. Na de lugubere vondst in de rugzak, ging de politie langs bij het huis van Sokolov. Daar werd het onthoofde en armloze lichaam van de 24-jarige Anastasia Yeshenko aangetroffen.

'Ongelukje' tijdens ruzie

Yeshenko was een voormalig studente waarmee Sokolov meerdere onderzoeken had uitgevoerd. Hij zou een relatie met de vrouw hebben gehad en haar "per ongeluk" hebben vermoord tijdens een ruzie. De hoogleraar viel volgens de Russische media in de Moika rivier, terwijl hij de twee vrouwenarmen probeerde te dumpen. Daarna zou hij verkleed als Napoleon zelfmoord gaan plegen in de beroemde Petrus-en-Paulusvesting in Sint-Petersburg. Sokolov staat bekend om zijn werk over Napoleon Bonaparte waarvoor hij zestien jaar geleden het Legion van Eer ontving, dat is de hoogste Franse onderscheiding.

Spijt

De advocaat van Oleg Sokolov zegt dat de hoogleraar spijt heeft van zijn daden en volledig gaat meewerken aan het politieonderzoek.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel 0900-0113, het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Onrust in Turkije na invoering controversiële nieuwe wet

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Jada Pinkett (46) post sexy bikinifoto om man Will Smith terug te pakken