Up 2 Date

Kodak Black moet bijna 4 jaar de cel in

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black moet bijna 4 jaar de cel in

Slecht nieuws voor fans van Kodak Black. Ze zullen voorlopig moeten wachten op nieuwe muziek van de rapper. Hij is namelijk officieel veroordeeld voor 46 maanden celstraf.

Kodak Black Bekent Schuld

Kodak Black heeft zijn schuld bekend en dit zorgde voor een mildere straf voor de artiest. Aan de andere kant kunnen de fans opgelucht ademhalen dat Kodak Black veroordeeld is tot 46 maanden in plaats van de geëiste 96 maanden.

De rapper uit Florida, die je kunt kennen van de hits Tunnel Vision en Zeze, werd dit jaar tijdens het Rolling Loud festival gearresteerd. Kodak had op dat moment nog meerdere zaken openstaan en werd precies opgepakt voordat hij zou optreden. Dit kwam ook als een teleurstelling voor zijn Nederlandse fans, want hij moest hierdoor zijn optreden op het WOO HAH! festival cancelen.

Niet de eerste keer

Veel fans vinden het zonde dat Kodak Black vaak in problemen komt met justitie. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij achter de tralies belandt. Hij werd in februari 2018 gearresteerd voor onder andere wapenbezit en het overtreden van zijn voorwaardelijke straf. Daarnaast is Kodak vanaf 2015 in en uit de gevangenis geweest dus ondertussen zijn de fans wel wat gewend.

Ster advertentie
Ster advertentie