Up 2 Date

Kylie Jenner verkoopt meerderheid Kylie Cosmetics voor half miljard

foto: ANP.nl
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner verkoopt meerderheid Kylie Cosmetics voor half miljard

De jongste miljardair ooit is nog een 'beetje' rijker geworden. Kylie Jenner verkoopt namelijk de meerderheid van haar bedrijf Kylie Cosmetics aan cosmeticabedrijf Coty. De jonge reality-ster ontvangt een schappelijk bedrag van 600 miljoen dollar voor deze deal.

Billion Dollar Baby

In maart 2019 werd al aangekondigd dat Kylie al op 21-jarige leeftijd de jongste selfmade miljardair ooit was. Deze titel was eerst voor Mark "Mr Facebook" Zuckerberg die op 23-jarige leeftijd zijn eerste miljard verdiende. Kylie Cosmetics heeft de grootste bijdrage in het vermogen van de jonge miljardair. Daarnaast pakt Kylie nog de nodige miljoenen met haar modellenwerk.

Meer vrijheid voor kylie

In een statement zegt Kylie dat ze blij is met de samenwerking tussen Kylie Cosmetics en Coty en hoopt ze nog meer fans wereldwijd te bereiken met haar make-up. Met deze nieuwe deal heeft Kylie meer tijd over om creatief te zijn, nieuw producten te lanceren en zich meer te richten op haar contact met de fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coty heeft aandelen in merken zoals het luxe Franse merk Chloé, beauty-merk Bourjois en nog vele andere merken. De cosmetica-powerhouse heeft met de Kylie Cosmetics deal weer een sterke toevoeging binnen voor hun portfolio.

Ster advertentie
Ster advertentie