Up 2 Date

Britse influencer overlijdt na val van populaire klif

  1. Newschevron right
  2. Britse influencer overlijdt na val van populaire klif

Dat influencers tot extreme gaan voor goede content is niks nieuws, maar helaas heeft het dit keer een dodelijke afloop. De 21-jarige Madalyn Davis is overleden na het maken van een foto bij een populaire klif in Sydney. De Britse make-upartiest is na het maken van de foto uitgegleden en gevallen van de 30 meter hoge klif.

Madalyn Davis

De 21-jarige Madalyn Davis was op vakantie in Sydney en wilde na een uitstapje een foto maken bij de klif. Het lichaam van de influencer werd in de ochtend bij het water gevonden. Madalyn en haar vrienden zijn over een beveiligd hek geklommen om dichterbij de rand te komen van de klif. Dat meldt het Engelse nieuwsplatform The Telegraph. De Brit hield zich bezig met reizen, het verzorgen van make-uproutines en beautybehandelingen.

PopulaiRe Klif

De populaire klif in Sydney wordt gezien als een geschikte locatie voor dé perfecte selfie. De toeristen komen echter te dichtbij de rand van de klif. In augustus 2019 was er al een vrouw overleden na een val van dezelfde klif. De politie wil daarom meer patrouilles en eventuele camera's om het gebied beter te kunnen controleren.

Ster advertentie
Ster advertentie