STER Advertentie
STER Advertentie

Studentenvereniging uit Vlissingen heeft een stripclub als clubhuis

Studentenvereniging uit Vlissingen heeft een stripclub als clubhuis
Omroep Zeeland

Donderdag 27 februari 2020 - 16:53 uur

|

Door:

Freek

De Zeelandse studentenvereniging Marum Bibio komen tegenwoordig samen op een hele bijzondere plek. Zij hebben namelijk een stripclub in Vlissingen omgetoverd tot hun nieuwe sociëteit. De stripclub was geopend voor de mariniers die hoogstwaarschijnlijk een kazerne zouden openen in de stad, maar dit was uiteindelijk niet het geval. De eigenaar verhuurt nu de stripclub aan de studenten: "Dicht is ook maar dicht, dan verdien je helemaal niks.", zegt de eigenaar tegen Omroep Zeeland

2000 mariniers

Jhermain Engelbregt, eigenaar van stripclub met de originele naam De Strip is teleurgesteld: "We hebben de stripclub gebouwd voor de mariniers, het is een teleurstelling dat ze niet komen. Voor heel Vlissingen trouwens", zegt hij tegen Omroep Zeeland. De stripclub is vier jaar geleden gebouwd voor de mariniers en is in de tussentijd maar weinig bezocht. In totaal zijn er maar een zestal avonden geweest waar er echt gebruik is gemaakt van de stripclub. Dat is nu wel anders vanwege de komst van de studenten.

Kussenhoesjes gewassen

De studenten zijn hartstikke blij met hun nieuwe locatie: "Wij zijn hier superblij mee. Zodra je hier binnenloopt, hangt er een sfeer dat je wilt blijven. Het is stiekem wel heel gaaf dat je een stripclub als sociëteit hebt!" Wel heeft de vereniging de kussenhoesjes van de fluwelen banken extra lang gewassen toen zij het in het pand kwamen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid