STER Advertentie
STER Advertentie

Celena van 'Dream School' is zwanger: "Ik ben totaal niet zenuwachtig"

Celena van Dream School is zwanger: "Ik ben totaal niet zenuwachtig"
NPO

Dinsdag 21 april 2020 - 17:59 uur

|

Door:

Eva

Een van de meest spraakmakende leerlingen van dit seizoen van Dream School is de Haïtiaanse Celena. Ze heeft groot nieuws en dat vertelde ze in Turn up! bij Youssef en Vanessa: Celena is namelijk zwanger!

Zwanger

"Ik ben erachter gekomen dat ik zwanger ben," vertelt Celena aan Youssef en Vanessa. De tiener met blonde haardos is blij met het nieuws dat er een kindje op komst is. "Het blijft altijd een mooi momentje." Op de vraag of ze het een spannende periode vindt, antwoordt Celena dat ze eigenlijk geen last heeft van die spanning. "Ik heb die vraag heel vaak gekregen, maar ik ben eigenlijk totaal niet zenuwachtig."

Geschrokken reacties

Vorige week vertelde Celena in Dream School over de racistische gebeurtenissen die zij heeft meegemaakt. Dit gaat van schreeuwen van racistische dingen tot zelfs slaan. Er kwamen veel lieve reacties op, aldus Celena. "Heel veel mensen waren ervan geschrokken en ik heb zoveel liefde om me heen gekregen, dat had ik echt niet verwacht." Ook Vanessa stak haar een hart onder de riem na de heftige Dream School-uitzending: ''Je bent prachtig, je bent slim, je komt er wel!''

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Confronterend

Celena vind het niet altijd fijn dat ze zichzelf terugziet op televisie. "Het moeilijkste van allemaal is dat je heel erg met jezelf wordt geconfronteerd. Dat vind ik wel echt heel moeilijk af en toe." Aan de andere kant ziet ze het positieve er wel van in. "Het is wel heel nuttig, want nu weet ik wat ik aan mezelf moet veranderen."

Lees ook: Kijkers geraakt door verhalen Dream School-leerlingen

Geadopteerd

Celena heeft een zware jeugd gehad. Ze werd geboren in Haïti en belandde na de dood van haar vader in een weeshuis, omdat haar moeder niet voor haar kon zorgen. Op 4-jarige leeftijd werd ze geadopteerd.

Populair op FunX.nl

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

  • Akwasi legt kritiek naast zich neer: 'Niets mis met mij, wél met Nederland'

  • Kim en Kanye delen hartverwarmende beelden van hun vakantie

  • 'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

  • Nieuwe warmterecord: 'Het was nog nooit zó warm op 8 augustus'