STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw schiet McDonald's-medewerkers neer omdat ze niet naar binnen mag

Vrouw schiet McDonalds-medewerkers neer omdat ze niet naar binnen mag
Unsplash

Dinsdag 12 mei 2020 - 15:52 uur

|

Door:

Thijn

Een bizar incident bij een McDonald's in de Amerikaanse stad Oklahoma City. Een vrouw schoot daar een aantal medewerkers neer omdat ze haar maaltijd niet in het zitgedeelte mocht opeten vanwege de coronamaatregelen. 

Boze klant

Het incident vond afgelopen woensdagavond plaats. Volgens de Daily Mail liep de 32-jarige Gloricia Woody omstreeks 18.30 het restaurant binnen toen meerdere medewerkers haar vertelden dat het eetgedeelte om veiligheidsredenen afgesloten was. De vrouw werd vervolgens vriendelijk verzocht te vertrekken, maar weigerde dat. Daarna volgde een fysieke woordenwisseling tussen de verdachte en een medewerker.

Schoten

“De verdachte werd buiten gezet, kwam daarna weer binnen met een pistool en vuurde ongeveer drie schoten in het restaurant”, vertelt politiecommandant Larry Withrow. Eén medewerker werd in zijn arm geschoten, één in de nek- en schouderregio, en een derde kreeg kogelscherven in zijn zij. De werknemer die zelf met de vrouw in een vechtpartij raakte, liep hoofdletsel op.

Ziekenhuis

De verwondingen van de vier werknemers - allemaal tussen de zestien en achttien jaar oud - zijn gelukkig niet levensbedreigend. De slachtoffers met schotwonden verblijven momenteel in het ziekenhuis gebracht.

Populair op FunX.nl

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • 'Huizenprijzen volgend jaar 2 procent omlaag'

  • Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album

  • Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

  • Parijs krijgt drijvende bioscoop met elektrische bootjes

  • Danny (26) is chef-kok: "Ik ga vaak uit eten, maar heb ook een flinke spaarrekening"