STER Advertentie
STER Advertentie

Celstraf voor ex-vriend K-popster die zelfmoord pleegde na chantage met seksvideo

Celstraf voor ex-vriend K-popster die zelfmoord pleegde na chantage met seksvideo
Instagram @_koohara

Zaterdag 4 juli 2020 - 11:11 uur

|

Door:

Thijn

Het is een half jaar geleden dat K-popster Goo Hara op 28-jarige leeftijd uit het leven stapte. De zangeres werd door haar ex-vriend gechanteerd met seksfilmpjes. De man in kwestie is deze week veroordeeld tot een celstraf van een jaar. 

Chantage

Goo Hara had in 2018 een relatie met Choi Jong-bum. De twee besloten hun relatie te beëindigen nadat ze verwikkeld raakten in een fysieke ruzie. Vanaf dat moment escaleerde de verstandhouding echter compleet. Choi zou een seksfilmpje van hen hebben gemaakt en vervolgens hebben gedreigd dit naar buiten te brengen, om zo een einde te maken aan Goo’s carrière. De zangeres stapte daarom naar de rechter, maar toen kreeg haar ex enkel een voorwaardelijke straf. Een jaar en een nieuw proces later heeft de jongen alsnog schuld bekend en zal hij de gevangenis in moeten.

K-pop

Goo Hara werd in 2008 lid van de popgroep Kara en heeft daar tot 2015 bij gezeten. Daarna ging ze aan de slag als soloartiest. Ook had ze rolletjes in verschillende films en series.

113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.

Populair op FunX.nl

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag

  • Mia Khalifa veilt 'beruchte' bril om geboorteland Libanon te steunen

  • Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling