FunX Utrecht

FC Utrecht speler Ruud Boymans is extreem bijgelovig

  1. Newschevron right
  2. FC Utrecht speler Ruud Boymans is extreem bijgelovig
FC Utrecht bestaat 45 jaar! Daarom kan je de komende weken kennis maken met de spelers. Hebben ze een groot hart voor de Domstad, zijn er misschien bepaalde rituelen die ze voor een wedstrijd uitvoeren? Reporter Laila zoekt het uit samen met grote FC Utrecht fans.

Deze week ging Laila met 'die hard' FC Utrecht-fans Serena en Larissa langs hun favo speler: Ruud Boymans. De meiden moedigen iedere zondag trouw hun clubje aan.



Extreem bijgelovig
Boymans heeft altijd extra hard gewerkt, want hij mag dan wel voetballen bij FC Utrecht, zijn schooldiploma's mochten ook niet ontbreken. Na zijn VWO heeft de 25-jarige voetballer nog de HBO-opleiding Ondernemerschap en Business Innovation afgerond. "Ik wil wel heel graag iets voor mezelf beginnen, dus dan is het toch ooit handig om zo'n papiertje te hebben."

De voetbalzusjes kwamen er ook achter dat Boymans bijgelovig is. Niet een beetje ook! "Ik ben extreem bijgelovig. Als ik bijvoorbeeld een dag voor de wedstrijd iets gegeten heb en ik heb dan gescoord, dan moet ik de volgende week hetzelfde doen."



Ster advertentie
Ster advertentie