STER Advertentie
STER Advertentie

‘Schulden maken om op vakantie te gaan, kan best’

‘Schulden maken om op vakantie te gaan, kan best’

Woensdag 13 mei 2015 - 16:04 uur

|

Door:

Kavita

Stel dat je rood staat, maar toch ontzettend veel zin hebt om een vakantie te boeken, zou je dat doen? Rutger belde in Utrecht met JeBroer. De rapper heeft ooit diep in de schulden gezeten, maar is daar weer helemaal bovenop gekomen. Hij was het oneens met de stelling: 'Schulden maken om op vakantie te gaan, kan best'.

De Utrechter gaf vroeger meer geld uit dan dat hij had. "Ik rekende mezelf altijd rijk." Advies van JeBroer: beter sparen voor een vakantie, dan jezelf in de schulden te werken.Tentje in Nederland dan maar?
De FunX luisteraars hadden natuurlijk ook heel wat te vertellen over de stelling. Rutger noemde een paar reacties. Luisteraar Mandy vindt een schuld van 100 euro of een schuld van 1500 euro nogal een groot verschil. Volgens haar kan je voor een korte break prima met een tentje in Nederland kamperen. Luisteraar Anan reageerde op de stelling met de woorden: “Het lijkt me meer wegrennen voor de realiteit”.Schulden op jonge leeftijd
Schulden bij jongeren tussen de 18-24 jaar. Hoe dan? Dulci belde daarover met Mariska van JIP Rotterdam. Daar doen ze onderzoek naar de onderzoek van schulden bij deze doelgroep.De straat op met..
De Haagse reporter Fadya. Zij legde de stelling voor aan verschillende mensen. De reacties waren voornamelijk...negatief.Populair op FunX.nl

  • Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

  • Amerikaanse rapper Pop Smoke (20) doodgeschoten

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Boef probeert gratis patatje te fixen bij Lil' Kleine

  • Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)