STER Advertentie
STER Advertentie

Reggaezanger Joggo doet nieuwe single 'Take It Slow' live in Jouw Stad Utrecht

Reggaezanger Joggo doet nieuwe single Take It Slow live in Jouw Stad Utrecht

Dinsdag 16 juni 2015 - 11:51 uur

|

Door:

Kavita

"Je moet ze sowieso allemaal horen!" Het nieuwe album 'Conscious Love' van reggaezanger Joggo heeft zestien tracks en is net uit. In Jouw Stad Utrecht vertelde de Surinaamse Joggo vol enthousiasme over de betekenis achter zijn nummers die op dit album staan.

Op 'Conscious Love' heeft Joggo toch een beetje toegegeven aan de cross over sounds. "In feite zou ik echt willen dat reggae gedraait wordt op de radio zoals het is. Maar ja er is toch meer vraag naar cross overs tegenwoordig. Zo heeft het nummer Around The World een reggaetint, maar de beat is ietsjes cross over."De single 'Take It Slow', die ook staat op Joggo's nieuwste album, is inmiddels ook te horen via het reggaekanaal van FunX. De zanger zong de track live in de studio bij Rutger.Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op 28 juni staat Joggo onder andere met Kenny B op het Reggae Fever Festival in Tivoli Vredenburg.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.24439-reggaezanger-joggo-doet-nieuwe-single-take-it-slow-live-in-jouw-stad-utrecht"}