STER Advertentie
STER Advertentie

Hanae is de beste jongerenwerker van Utrecht: ''Ik zie zoveel struggles''

Hanae is de beste jongerenwerker van Utrecht: Ik zie zoveel struggles

Dinsdag 20 maart 2018 - 11:46 uur

De Marokkaanse Hanae werd uitgeroepen tot de beste jongerenwerker van Utrecht. Naast begeleiding doet ze ook aan talentontwikkeling van jongeren. Ze zet zich al elf jaar in voor jongeren tussen 10 en 27 jaar. Dyantha sprak haar over de passie die ze heeft voor haar werk en haar stad.

''Ik werk zelf in Overvecht. Dat werd ooit uitgeroepen tot ongezondste wijk van Nederland, maar dat valt volgens mij reuze mee. ''

'Hanae is dé beste jongerenwerker van Utrecht!'

Rozen

Haar werk gaat niet altijd over rozen. Zo krijgt ze vaak genoeg een grote bek. ''Ik heb het niet moeilijk. Jongeren zijn nu eenmaal aan het rebelleren. Het hoort erbij en het is nooit persoonlijk naar jou.'' Hanae zegt er vervolgens wel iets van, maar wil vooral ook uitleggen waarom zoiets niet kan.

''Ik zie veel ellende en struggles, maar het is onze taak om dat te stabiliseren.''

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.37118-hanae-is-de-beste-jongerenwerker-van-utrecht-ik-zie-zoveel-struggles"}