STER Advertentie
STER Advertentie

Curvy Supermodel Terry creëert platform voor niet-slanke en niet-curvy modellen

Vrijdag 4 mei 2018 - 16:22 uur

|

Door:

Charissa

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Het is ook nooit goed." Dat zegt Terry Groenen, deelneemster van Curvy Supermodel tegen Dyantha. De Utrechtse kreeg van het tv-programma te horen dat ze te slank was om curvy genoemd te worden. Ze viel een aantal kilo af, maar nog steeds voldoet ze niet aan de traditionele modelmaten. Ze richtte daarom haar eigen platform Inbetweens op voor modellen zoals zij.

"Ik heb het echt geprobeerd om af te vallen, maar mijn heupen blijven tien centimeter te breed, dat is gewoon mijn vorm. En ik denk dat er meer meiden zijn zoals ik, die ook zoiets hebben van 'shit, of ik moet heel erg gaan afvallen of ik moet meer aankomen', maar ben je dan nog wel gelukkig met hoe je eruitziet?"

Modellenbureau
Terry laat het niet alleen bij exposure creëren voor de meiden. "Ik ben ook zeker van plan een modellenbureau op te richten, maar eerst wil ik echt een platform maken om te laten zien dat deze meiden ook gewoon prachtig zijn."  

'Curvy Super Model-deelneemster Terry wil meer kansen voor in-between models'

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.37374-curvy-supermodel-terry-creeert-platform-voor-niet-slanke-en-niet-curvy-modellen"}