STER Advertentie
STER Advertentie

Transgender Marvel leed aan anorexia en depressie, maar is niet te stoppen

Transgender Marvel leed aan anorexia en depressie, maar is niet te stoppen

Dinsdag 29 mei 2018 - 16:06 uur

Hoe open ben jij over je minder gelukkige periodes in je leven? Marvel is een van de mensen die zijn verhaal met zoveel mogelijk mensen wil delen. Lange tijd leed hij aan anorexia, maar sinds hij heeft ontdekt dat hij zich meer man dan vrouw voelt, verdwijnen de symptomen van die ziektes langzaam aan. Nu wil hij een inspiratie zijn voor anderen die worstelen met gelijke gevoelens.

Forever

Zijn indrukwekkende verhaal is onderdeel van de fotoserie Vereeuwigd in de Utrechtse Domkerk. In de serie worden door middel van foto's verhalen verteld van mensen met een levensbedreigende ziekte of die ziek zijn geweest. Aan Felicity vertelde Marvel waarom hij graag wilde meewerken aan dit project.

"Het delen van je verhaal kan heel erg helpen in je herstelproces, omdat het minder eenzaam maakt."

'Marvel lijdt aan anorexia en was depressief, maar laat zich niet stoppen'

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.37582-transgender-marvel-leed-aan-anorexia-en-depressie-maar-is-niet-te-stoppen"}