STER Advertentie
STER Advertentie

Dit restaurant in Utrecht geeft gratis sushi als je van je telefoon afblijft

Dit restaurant in Utrecht geeft gratis sushi als je van je telefoon afblijft

Maandag 14 januari 2019 - 19:20 uur

|

Door:

Milou

Ben je gezellig met je vrienden uiteten, zit iedereen constant zijn telefoon te checken... Herkenbaar? Misschien moet je dan eens naar French Asian Kitchen a.k.a. FAK in Utrecht. Bij dit restaurant word je namelijk beloond als je je telefoon in je tas kan laten. Als dit je de eerste tien minuten lukt, krijg je een gratis hapje bij je bestelde drankje! 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

gratis shotjes

Hoe luxer je drankje, hoe beter het gerecht. Bij een glaasje water krijg je bijvoorbeeld een stukje brood, maar drink je een gin-tonic dan krijg je daar gratis sashimi bij geserveerd. Flesje wijn op tafel? Dat betekent een sushi roll van het huis. Ze weten bij FAK ook wel hoe ze het gezellig moeten maken, want in plaats van een gratis hapje kun je ook kiezen voor gratis sake shots voor het hele restaurant!

mega toetje

Je vindt FAK sinds vorige maand in de Drieharingstraat. Op de menukaart staan zowel Franse als Aziatische gerechten. Grappig: de toetjes zijn te bestellen in vier verschillende formaten, van 100 kcal tot aan 'Big Mac'. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Zeker 290 doden en 500 gewonden bij meerdere aanslagen in Sri Lanka

  • Ongelofelijke Indiase jongen leert iedereen een lesje bij Britain's Got Talent

  • Ruik je vandaag een brandlucht? Grote kans dat het uit Duitsland komt

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

  • David Bijker vreesde voor leven van vrouw en kinderen in Sri Lanka

  • Vreselijke verhaal van tieners die jarenlang onterecht vastzaten in serie When They See Us

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.40534-dit-restaurant-in-utrecht-geeft-gratis-sushi-als-je-van-je-telefoon-afblijft"}