STER Advertentie
STER Advertentie

Vierde slachtoffer schietincident Utrecht overleden

Vierde slachtoffer schietincident Utrecht overleden

Donderdag 28 maart 2019 - 16:35 uur

|

Door:

Elize

Een van de slachtoffers van de schietpartij die vorige week maandag in een tram op het Utrechtse 24 Oktoberplein plaatsvond, is bezweken aan zijn verwondingen. Het gaat om een 74-jarige man uit De Meern.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Vier slachtoffers

Er zijn nu in totaal vier dodelijke slachtoffers te betreuren. Daarnaast ligt er nog een zwaargewond slachtoffer in het ziekenhuis. Een andere zwaargewonde persoon heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten.

Viervoudige moord of doodslag

Gökmen T., wordt nu verdacht van viervoudige moord of doodslag met een terroristisch oogmerk en bedreiging met een terroristisch oogmerk. Daarnaast wordt hij verdacht van bedreiging met een terroristisch oogmerk. De 37-jarige verdachte zit momenteel in voorarrest. Op 5 april zal de raadkamer een beslissing nemen over de verlenging van zijn voorarrest met een maximum van negentig dagen.

Herdenking

Duizenden mensen verzamelden zich het afgelopen weekend op het Jaarbeursplein om hun medeleven te tonen aan de slachtoffers en nabestaanden van de verschrikkelijke gebeurtenis op het 24 Oktoberplein. Burgemeester Jan van Zanen sprak de aanwezigen bemoedigende woorden toe: ''Het was een dag die je nooit hoopt mee te maken. En tegelijkertijd een dag van grote saamhorigheid, compassie en medemenselijkheid. Het bewijs dat we elkaar in Utrecht vinden in tijden van nood.''

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanaf 9 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000! Stem nu en maak kans op kaarten voor de DiXte 1000 Kick Off-Party op 8 november in Amsterdam!

Populair op FunX.nl

  • Delen van Netflix-account wordt aangepakt

  • Rihanna-fans woedend vanwege haar Insta-post met Chris Brown-liedje

  • Dansen op voicemails van je ex is de nieuwe trend op TikTok

  • Student met shotgun tegengehouden door knuffel van coach

  • Spaar je geld beter dankzij deze drie gouden tips

  • Michael Jordan opent gezondheidsklinieken voor onverzekerden