logo
Video

Famke Louise & Dounya (13) werken samen met French Montana

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise & Dounya (13) werken samen met French Montana

Famke trok zich de afgelopen tijd veel terug in de studio, na alle commotie in de media rondom haar. Dat deed zij onder andere samen met Dounya (13), die op haar leeftijd al heeft meegewerkt aan de track Go Crazy van Chris Brown. Ze zingt, ze rapt, ze danst en inmiddels hebben ze samen zelfs al een track klaarliggen met French Montana. Ouassima bezocht de dames in de studio in Amsterdam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik ben gewoon verder gaan werken"

Famke heeft een heftige periode achter de rug met veel kritiek in de media. "Als heel Nederland je uitkotst, is dat gewoon een vreselijk gevoel. Ik kan het niet eens omschrijven." Toch herpakte zij zich, vooral door veel naar de studio te gaan de afgelopen tijd. "Ik ben gewoon verder gaan werken."

dounya

Dat deed ze onder andere met de jonge artiest Dounya. Ze is dertien jaar, maar heeft bijvoorbeeld al meegewerkt aan een track van Chris Brown. Famke probeert haar te begeleiden en behoeden voor de negatieve aspecten van de muziekindustrie. "Er zijn heel veel mensen die geld op haar willen maken en niet het beste met haar voor hebben." In de studio laten ze horen waar ze op dit moment mee bezig zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie