STER Advertentie

AFRIKA CUP FANCLUB

AFRIKA CUP FANCLUB

In de Afrika Cup Fanclub hoor je Giorgio samen met voetbalverslaggever Peter van Drunen over de laatste wedstrijden en het belangrijkste nieuws rondom de Afrika Cup. Ook wordt er wekelijks een deelnemend land belicht en bespreekt Lorenzo de leukste Afrika Cup-tunes.

Abonneer je nu op FunX - Afrika Cup Fanclub:

google podcast    

Of beluister de podcast via de gratis FunX-app.

Afleveringen

#4 - AFRIKA CUP FANCLUB met Delano Limaheluw over de beste spelers van het toernooi.

In deze laatste Africa Cup podcast staat de finale Senegal - Algerije centraal. We bellen met Ahmet naar Egypte, wat betekende dit toernooi voor de bevolking? Hoe beleefde de fan van de week Samuel de troostfinale? En sportjournalist Delano Limaheluw vertelt over de beste Afrikaanse spelers van het toernooi.

#3 - AFRIKA CUP FANCLUB met Youstoub, Yes-R en profvoetballer Chris David

In deze derde podcast schuift niemand minder dan Youssef a.k.a. Youstoub aan tafel. Hoe is het met Yes-R nu Egypte en Marokko uit het toernooi liggen? Tijd voor een belletje! Ibo is de fan van de week en we spreken profvoetballer Chris David die in Zuid-Afrika voetbalt.

#2 - AFRIKA CUP FANCLUB met Nasser El Khayati over het Marokkaans elftal

In deze tweede podcast schuift niemand minder dan profvoetballer Nasser El Khayati aan tafel. Hij vertelt o.a. over het Marokkaanse elftal en zijn eigen carrière. Verder bellen Giorgio en Peter met sportcommentator Thomas Schuurman en “fan van de week” Joshua.

#1 - AFRIKA CUP FANCLUB over Marokko en het geluk van de eigen goal

‘’In de eerste podcast nemen Giorgio en Peter o.a. de wedstrijd van Marokko door. Zij winnen door een gelukje, een eigen goal van de tegenstander Namibië en bellen hierover met de fan van de week Amin. ‘’Marokko heeft nu een goede lichting spelers. Dat het niet draait heeft te maken met pech’'.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.podcasts.afrika-cup-fanclub"}