STER Advertentie

AFRIKA CUP FANCLUB

AFRIKA CUP FANCLUB

Een overzicht van alles wat er de afgelopen speelronde in de Africa Cup is gebeurd, dát wordt besproken bij de FunX Africa Cup Fanclub podcast! Elke vrijdag zit host Giorgio Hokstam samen met sportjournalist Peter van Drunen om de belangrijkste momenten door te nemen met gasten. Ook besteden ze aandacht aan de Afrikaanse cultuur en ‘’de fan van de week’’. Of het nu gaat om vitaliteit, de mooiste goals en assist in het toernooi: het komt iedere vrijdag voorbij in de podcast!

Afleveringen

#4 - AFRIKA CUP FANCLUB met Delano Limaheluw over de beste spelers van het toernooi.

In deze laatste Africa Cup podcast staat de finale Senegal - Algerije centraal. We bellen met Ahmet naar Egypte, wat betekende dit toernooi voor de bevolking? Hoe beleefde de fan van de week Samuel de troostfinale? En sportjournalist Delano Limaheluw vertelt over de beste Afrikaanse spelers van het toernooi.

#3 - AFRIKA CUP FANCLUB met Youstoub, Yes-R en profvoetballer Chris David

In deze derde podcast schuift niemand minder dan Youssef a.k.a. Youstoub aan tafel. Hoe is het met Yes-R nu Egypte en Marokko uit het toernooi liggen? Tijd voor een belletje! Ibo is de fan van de week en we spreken profvoetballer Chris David die in Zuid-Afrika voetbalt.

#2 - AFRIKA CUP FANCLUB met Nasser El Khayati over het Marokkaans elftal

In deze tweede podcast schuift niemand minder dan profvoetballer Nasser El Khayati aan tafel. Hij vertelt o.a. over het Marokkaanse elftal en zijn eigen carrière. Verder bellen Giorgio en Peter met sportcommentator Thomas Schuurman en “fan van de week” Joshua.

#1 - AFRIKA CUP FANCLUB over Marokko en het geluk van de eigen goal

‘’In de eerste podcast nemen Giorgio en Peter o.a. de wedstrijd van Marokko door. Zij winnen door een gelukje, een eigen goal van de tegenstander Namibië en bellen hierover met de fan van de week Amin. ‘’Marokko heeft nu een goede lichting spelers. Dat het niet draait heeft te maken met pech’'.

Populair op FunX.nl

  • Awkward betaalmoment bij 'First Dates': "Ik vind splitten fucking walgelijk"

  • Animatie toont hoe ver coronavirus zich kan verspreiden bij hoesten

  • Dit is waarom Famke Louise alles van Instagram heeft verwijderd

  • Jelle belandde wekenlang in Thaise cel om 40 eurocent

  • Onderzoek wijst uit: zo ziet een gameverslaafde er over 20 jaar uit

  • Eerste vrijpartij Temptation Island is een feit