STER Advertentie

FunX Daily Podcast

FunX Daily Podcast

Een dagelijks overzicht van het laatste nieuws, de beste fragmenten en de leukste socials van FunX.

Afleveringen

#25 - "ZO BESCHERM JE JOUW SNACKS TEGEN STELENDE HUISGENOTEN"

Vandaag hoor je of jij ook verantwoordelijk bent voor het drugsgeweld, de zangkunsten van Fernando, waarom je 120 km naar Den Haag moet lopen voor het klimaat, een Lijpe film en hoe je jouw snacks veilig houdt tegen snacks-stelende huisgenoten!

#24 - "JOIN DE KORIANDER HAATGROEP"

Alles over de shocking liquidatie van de advocaat van kroongetuige Nabil B., een mooi nieuw close-up verhaal, de koriander haatgroep (ja, die bestaat echt), wilde verhalen van Childsplay, een Nederlandse is te zien in de documentaire van Beyonce en op wie had je een crush op de basischool? Je hoort het in de FunX Daily Podcast!

#23 - "DURF JIJ AREA 51 NOG TE BESTORMEN?"

Het was een hele muzikale dag, wat je kan verwachten als je area 51 vrijdag betreedt, hoe een luisteraar met heel veel stress door jou werd geholpen en Prinsjesdag: niet heel tof, wel wat belangrijke shit voor jou. Je hoort het allemaal in de FunX Daily Podcast!

#22 - "JE PASPOORT KWIJT DOOR DUO?!"

Met vandaag: een bijzondere switch in FIFA20, horrorstories over lenen bij DUO, Sugardaddies en ook wat motiverende woorden voor jou. Je hoort het allemaal in de FunX Daily Podcast!

#21 - "URBAN TRACKS DIE JE VROEGER KEIHARD MEEBLÈRDE"

Weekend Update: De heerlijkste urban throwbacks, een quiz met harde lines, werken met een werkvijand en life after FunX Talent. Je hoort het allemaal in de FunX Daily Podcast!

#20 - "Alleen maar lobi & good vibes"

Vandaag worden er veel good vibes verspreid, de beste filmtip en een dame die dé droom leeft! Getekend bij het label van Jay-Z & woont in LA. Wie het is? Dat hoor je in de FunX Daily Podcast!

#19 - Donderdag 12 september 2019

Met vandaag True Stories: Wat zou jij doen als er per ongeluk €120.000 op je rekening werd gestort? Conspiracy theories, voetballen in de gevangenis, veel muziekprimeurtjes en té grappige reviews. Je hoort het allemaal in de FunX Daily Podcast!

#18 - Woensdag 11 september 2019

Met vandaag: heel veel WTF-nieuws, ontroerende verhalen van luisteraars, maatschappelijke issues waar jij wat aan kan doen. Je hoort het allemaal in de FunX Daily Podcast!

#17 - Dinsdag 10 september 2019

Met vandaag: Social Talk, de Expeditie Robinson Catch Up met I AM Aisha, heerlijke recepten voor jou en een muziek battle!

#16 - Maandag 9 september 2019

Weekend update: Terugkeer van de legends Lange Frans & Baas B, Nicki Minaj kapt ermee, Keizer maakt een carriereswitch: van rapper naar danser en beroemd zijn, is dat echt zo leuk? Je hoort het allemaal in de nieuwe FunX Daily Podcast!

#15 - Vrijdag 6 september 2019

Met vandaag: Alles waar jij online niét over kon stoppen met praten, heftige liefdesdilemma’s tijdens Hotline Bling, een bijzondere album-release, Professor Drabb die helemaal in love is met een luisteraar. En mocht je ooit nog in het Guinnes Book of Records willen staan? Dan ken ik wel iemand die je kan uitleggen hoe. Je hoort het allemaal in de nieuwe FunX Daily Podcast!

#15 - Vrijdag 6 augustus 2019

Met vandaag: Hoe kom je in het Guinnes Book of Records, heftige liefdesdillemma's met Gaby Blaaser en heel veel nieuwe heerlijke tracks!

#14 - Donderdag 5 september 2019

De FunX Daily Update van de dag; woensdag 4 september 2019! Met o.a. de Chivv Takeover show, racisme in de voetbalwereld, landen waar je nu nog prima vakantie kan vieren, hoe veilig is Amsterdam nog is en Quentin, van Ex On The Beach!

#13 - Woensdag 4 september 2019

De FunX Daily Update van de dag dinsdag 3 september 2019! Met o.a. het einde van het leenstelsel voor studenten, Chivv's nieuwe album, een splinternieuwe spitsessie, een spannend date-verhaal en nog veel meer!

#12 - Dinsdag 3 september 2019

De FunX Daily Update van de dag maandag 2 september 2019! Met o.a. de nieuwe Nando’s Champions League, een kijkje achter de schermen van een hit & ov-hacks en nog veel meer!

#11 - Maandag 2 september 2019

De FunX Daily Weekend Update van vrijdag 30 augustus tot zondag 1 september 2019! Met o.a. de nieuwe DiXte, veel verassingen en studiogasten & nog veel meer!

#10 - Vrijdag 30 augustus 2019

De FunX Daily Update van de dag donderdag 29 augustus 2019! Met o.a. een handige geldtips, een Back2School guide, poep-angst en nog veel meer!

#8 - Woensdag 28 augustus 2019

De FunX Daily Update van de dag dinsdag 27 augustus 2019! Met o.a. de VMA's, de Kylie Jenner look, nieuwe muziek en veel meer!

#9 - Donderdag 29 augustus 2019

De FunX Daily Update van de dag woensdag 28 augustus 2019! Met o.a. een nieuwe Close Up, legale wiet, lichaamsvocht als parfum en nog veel meer!

#7 - Dinsdag 27 augustus 2019

De FunX Daily Update van de dag maandag 26 augustus 2019! Met o.a. de jongen achter de viral video met de PEGIDA leider, orkanen bestrijden met een atoombom, Leonardo DiCaprio als held van de dag en veel meer!

Maandag 26 augustus 2019

De FunX Daily Weekend Update van 26 augustus 2019! Met o.a. de nieuwe DiXte, slechte gewoontes afleren, FIFA 20 en een primeur van YannO!

#5 - Vrijdag 23 augustus 2019

De FunX Daily Update van de dag donderdag 22 augustus 2019! Met o.a. de voedingswaarde van kant-en-klare-maaltijden, vergeven of vergeten, de Frenna EDM Mix en veel meer!

#4 - Donderdag 22 augustus 2019

De FunX Daily Update van de dag woensdag 21 augustus 2019! Met o.a. #PrayForAmazonia, de downfall van de Nederlandse urbanmuziek, dilemma's in de liefde en veel meer!

#3 - Woensdag 21 augustus 2019

De FunX Daily Update van de dag dinsdag 20 augustus 2019! Met o.a. de beste manier om af te dingen, de West-Kruiskade banner-rel, groeiende slaapproblemen onder jongeren & veel meer!

#2 - Dinsdag 20 augustus 2019

De FunX Daily Update van maandag 19 augustus 2019! Met o.a. de nieuwste deelnemer van Expeditie Robinson, poll: festivals pakken of op vakantie deze zomer en Cas die viral ging dit weekend tijdens Lowlands!

#1 - Zondag 18 augustus 2019 - Weekend Update

FunX Daily Weekend Update van vrijdag 16 augustus tot zondag 18 augustus. Elke dag krijg je een korte update van alle highlights bij FunX. Toffe reports, vette locatie-uitzendingen en je hoort wat er op de socials trending is.

Vrijdag 16 augustus 2019

Trailer van de FunX Daily Podcast. Elke dag krijg je een korte update van alle highlights bij FunX. Toffe reports, vette locatie-uitzendingen en je hoort wat er op de socials trending is.

Populair op FunX.nl

  • Hartbrekend: Speler scoort en vertelt teamgenoot dat zijn vader net overleden is

  • Rihanna gebruikt Cho, Spanker en Stefflon Don-tune in Savage x Fenty-show

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Nederlandse Hodan (28) in docu Beyoncé: “Ik dacht dat iemand mij voor de gek hield”

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Jennifer Lopez steelt Versace-show in haar beroemde groene Grammy-jurk