STER Advertentie

FunX - Ramadan Late Night

FunX - Ramadan Late Night

In de Ramadan Late Night podcast hoor je alle highlights voorbij komen van de Ramadan Late Nights show. Of je nou wel of niet vast: de show is een mix van gezellige (vastende) studiogasten, hilarische ramadantories en de meest inspirerende verhalen van luisteraars die zich voor een ander inzetten. Kortom: een show vol gezelligheid, liefde en verbinding!

Afleveringen

#1 - FunX - Ramadan Late Night (S02)

Alle hoogtepunten van de eerste week hoor je nu in deze Ramadan Late Night Podcast! Met het indrukwekkende verhaal van Busra die haar medemens helpt in de Ramadan in naam van haar overleden geliefden. Veel FunX luisteraars werken hard aan hun Ramadan Goals. Zoals Mourad met zijn project "Niet hangen, maar helpen" en Haris die gezinnen helpt in Afghanistan. Je deelde ook je verschillende ervaringen met het vasten.

FunX - Ramadan Late Night #16

Tannaz sprak tijdens de laatste Ramadan Late Night met Numidia over wat muziek voor haar betekent in deze periode. Topkok Mounir had een aantal tips voor als je indruk wil maken tijdens het suikerfeest en Anouar won de Young Impact Award voor al zijn werk in de wijk. Tannaz sprak hem erover.

FunX - Ramadan Late Night #15

Wie staat er in de keuken als voorbereiding op het Suikerfeest? FunX-luisteraar Yassin had daar wel een mening over. Te gast in de studio: Fadim. Zij vertelde over het commentaar dat ze kreeg op haar instagram-posts tijdens de ramadan en in het FunX-report een emotioneel gesprek over de westerse lifestyle in combinatie met de vastenmaand. Tot slot vertelt Ouassima over haar iftar die ze samen met Lexxxus organiseert.

FunX - Ramadan Late Night #14

Tannaz sprak ondermeer met Hussein, die op zijn fiets op doorreis naar Mekka is. Op dit moment is hij in Chili, en vertelde hoe het was om daar aan de ramadan te doen. Ook was FunX te gast bij een iftar in het Hiphop Huis in Rotterdam. In de studio was Nisrine te gast, zij is presentator van NOS Stories. Zij vertelde wat het verschil was van de ramadan doorbrengen in Nederland of Marokko.

FunX - Ramadan Late Night #13

Miss Marokka 2018, Nourel Bekkar, was te gast in de studio en vertelde niet alleen ver haar modellenwerk, maar ook hoe ze arme mensen helpt. Verder vertelde Ikenna over zijn besluit zich van het Christendom te bekeren tot de Islam, sprak Hind over vasten in Zuid-Korea en sprak Zafania met Aya, die herstellende is van en heftige operatie en toch aan het vasten is.

FunX - Ramadan Late Night #12

Huisfotograaf Haris zat een paar jaar geleden vast tijdens de ramadan. In Ramadan Late Night vertelde hij hoe het hielp dat zijn moeder juist toen met de koran kwam. Ook schoof Marone, winnaar van de FunX Talent Vibes, aan in de studio en werd er een pikante vraag besproken; mag je pagga slaan tijdens de ramadan?

FunX - Ramadan Late Night #11

Co-host Samaya schoof aan en vertelde hoe zij op een lege maag haar scriptie moest schrijven. Ook zetten we iemand in de spotlights, dit keer Souf. Hij haalde geld op voor de strijd tegen een ernstige spierziekte waar hij aan lijdt.

FunX - Ramadan Late Night #10

Rapper Dani Apeldoorn kwam langs en vertelde waarom hij niet mee kon doen aan de ramadan en deed zijn track “spijt” live. Verder ging reporter Martin de straat op om mensen te vragen hoe gezond ze de ramadan vinden.

FunX - Ramadan Late Night #9

Musa (Waterkonijnen) is te gast tijdens aflevering #9 van Ramadan Late Night. Hij vertelde waarom deze maand zo belangrijk voor hem is en behandelde luisteraarsvragen. Darine vertelde over zijn missie om elk kind huiswerkbegeleiding aan te kunnen bieden.

FunX - Ramadan Late Night #8

Soufiane Eddyani en Oualid blessen de FunX studio en zijn Morad’s co-hosts in aflevering #8 van Ramadan Late Night. Onderwerpen die de revue passeren zijn: vasten wanneer je medicijnen moet slikken, de ideale bruiloft en gerechten waar je ‘s nachts voor wakker gemaakt mag worden.

FunX - Ramadan Late Night #7

In deze aflevering biecht luisteraar Jalal zijn Ramadan Struggle op, namelijk een verrot slaapritme. Hij geeft tips zodat je toch genoeg slaap kan pakken tijdens de ramadan. Luisteraar Eric wilde dit jaar meedoen aan de ramadan, maar kan door zijn verslaving niet vasten. Hij vertelt aan Morad zijn heftige verhaal. Reporter Shaquille ging de straat op met de stelling: "Er moet rekening worden gehouden met mensen die vasten" Te gast: Souff (van de catchy Ramdadan Remixes), Moeman en Glades.

FunX - Ramadan Late Night #6

Alkan Tubbies maakt samen met zijn beste vriend Gregory ramadanvlogs. Aan Morad vertellen ze hoe ze door samen te vasten nog closer zijn geworden. In een van de vlogs vraagt Alkan zich af of je in de ramadan wel mag flirten. Er komen hilarische reacties binnen van luisteraars en ook de vraag ‘mag je kauwgom eten tijdens de ramadan?’ komt aan bod.

FunX - Ramadan Late Night #5

In de Ramadan Late Night podcast hoor je alle highlights voorbij komen van de Ramadan Late Nights show. Of je nou wel of niet vast: de show is een mix van gezellige (vastende) studiogasten, hilarische ramadantories en de meest inspirerende verhalen van luisteraars die zich voor een ander inzetten.

FunX - Ramadan Late Night #4

In de Ramadan Late Night podcast hoor je alle highlights voorbij komen van de Ramadan Late Nights show. Of je nou wel of niet vast: de show is een mix van gezellige (vastende) studiogasten, hilarische ramadantories en de meest inspirerende verhalen van luisteraars die zich voor een ander inzetten.

FunX - Ramadan Late Night #3

In de Ramadan Late Night podcast hoor je alle highlights voorbij komen van de Ramadan Late Nights show. Of je nou wel of niet vast: de show is een mix van gezellige (vastende) studiogasten, hilarische ramadantories en de meest inspirerende verhalen van luisteraars die zich voor een ander inzetten. Hoofdgast is deze keer Mo Bicep.

FunX - Ramadan Late Night #2

In de Ramadan Late Night podcast hoor je alle highlights voorbij komen van de Ramadan Late Nights show. Of je nou wel of niet vast: de show is een mix van gezellige (vastende) studiogasten, hilarische ramadantories en de meest inspirerende verhalen van luisteraars die zich voor een ander inzetten. Hoofdgast is deze keer Ismail Ilgun.

FunX - Ramadan Late Night #1

In de Ramadan Late Night podcast hoor je alle highlights voorbij komen van de Ramadan Late Nights show. Of je nou wel of niet vast: de show is een mix van gezellige (vastende) studiogasten, hilarische ramadantories en de meest inspirerende verhalen van luisteraars die zich voor een ander inzetten. Kortom: een show vol gezelligheid, liefde en verbinding!

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef fixt samenwerking met Tory Lanez voor nieuw album

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Suriname versoepelt coronaregels

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'