Naar homepage
Podcast

PHONY

  1. Podcastschevron right
  2. PHONY

Arman en Zehra zijn al jarenlang beste vrienden. Maar als Arman aandacht krijgt van de populaire Quinty, en de situatie bij Zehra thuis onder hoogspanning komt te staan, beginnen ze allebei dingen te verzwijgen. Bijvoorbeeld dat Quinty niet de enige is met wie Arman nachtelijke berichtjes stuurt. 

Kun je vrienden zijn, als je niet jezelf durft te zijn? 

Tune in op de wereld van Arman en Zehra in PHONY en luister alles af wat ze hun telefoon toevertrouwen.

PHONY is een coproductie van AVROTROS en Rose Stories in samenwerking met FunX en werd mede mogelijk gemaakt door het NPO-fonds.
 
Credits: 
Spel: Rami Kooti Arab (Arman), Dilara Horuz (Zehra), Claudia Kanne (Quinty), Evrim Akyigit (Meryem), Niek van der Horst (Michel), Noah de Nooij (Ben), Sia Cyrroes (Mehrdad), Nastaran Razawi Khorasani (Shirin), Loes Schnepper (Mevr. van Gelder), Yip Andjar (Jason), Ellie de Lange (Chelsea) en Bas Keizer (Jeremy)
Script: Annet Bremen en Sofie Tseng
Regie: Loek de Bakker
Muziek en soundtrack: Marijn Brussaard
Montage: Chee-Han Kartosen-Wong
Opname, sound design en mix: Sam Huisman

Waarom is Zehra niet op school? En wie belt Arman ‘s nachts?

De ouders van Zehra hebben de hele tijd ruzie. En Zehra ook, met hen. Arman is afgeleid door Quinty. Wat moet hij met haar?

Zehra ontvlucht het huis, maar Arman is onbereikbaar. Bij wie is hij?

Quinty’s Sweet Sixteen loopt anders dan verwacht. Arman smeekt Zehra om hem te komen redden, maar als zij op het feest verschijnt, lijkt hij ...

Arman probeert het goed te maken met Zehra, maar helemaal eerlijk zijn is moeilijk.

Waar is Arman?