• FunX NL
  • - Dance
  • - Slow Jamz
  • FunX Amsterdam 96.1 FM
  • - Arab
  • FunX Den Haag 98.4 FM
  • - Hip Hop
  • FunX Rotterdam 91.8 FM
  • - Reggae
  • FunX Utrecht 96.1 FM
  • - Latin

Niels

Niels

Wie is Niels?
Pfff! Wie verzint deze openingsvraag? Kunnen andere mensen dit niet beter doen? Weet je wat? Klik hier, dan krijg je meteen antwoord op de vraag! 

Programma('s): @N1els

Functie: Presentator
Quote: ‘If it’s worth doing, it’s worth doing well’

Vragenvuur
Mijn hobby’s zijn:
Muziek, fitness, hardlopen, film, lezen… En verdere ben ik een Apple fanboy en val ik de wereld daarmee lastig op Twitter (en met nog veel meer BS)

Best movie:
De beste film die ik ooit heb gezien, is als het goed is de film die je schijnt te zien voordat je dood gaat want dan heb ik dus een fantastisch leven gehad.

Tofste concert:
Het tofste concert waar ik ooit ben geweest, is 1 vd vele concerten van Prince die ik heb gezien. Hij is zo’n geniale muzikant dat een concert van hem voor mij het dichtst bij de ultieme live-ervaring komt.

Ben je een ochtend- of avondmens?
Vroeger avond, nu ochtend. Ik zit dit nu ook om 6.24 uur te schrijven. Raar, hè?

Wat is je bijnaam?
Hahaha, degene die waarschijnlijk het meest is blijven hangen is ‘kleine muiter’ omdat ik niet zo groot ben en nogal snel denk dat dingen anders/beter moeten/kunnen. Ik probeer het wel een beetje af te leren hoor…

Dit eet ik absoluut niet:
Ganzenlever , omdat de productie ervan pure dierenmishandeling is. Maar eigenlijk zou ik daarom sowieso (bijna) geen vlees moeten eten.

Meest gênante moment:
Mijn meest gênante moment ever was toen ik de telefoon opnam zonder te weten wie er belde met de tekst ‘En, wie is er dood?’ en het niet degene was die ik dacht dat ik aan de telefoon zou krijgen, maar iemand wiens moeder nog niet zo lang geleden was overleden.

Personen die je het meest bewondert:
De persoon die ik het meest bewoner is Nelson Mandela omdat hij de kracht had bijna 30 jaar gevangenisstraf uit te zitten zonder zijn idealen op te geven en uiteindelijk ook nog opriep tot vrede en verzoening.

Bij welk liedje heb je een speciale herinnering?
Bij heel veel, maar ik noem er maar ff 1: ‘Untitled’ van D’Angelo. De allereerste keer dat ik die track hoorde was heel laat ’s nachts. Hij stond op de B-kant vh vinyl van ‘Left & Right’ en ik draaide hem terwijl het helemaal donker was in mijn huis en ik vergeet nooit meer hoe dat voelde en welke indruk het op me maakte. Dat is 1 van de (ruwe schatting) 2000 tracks die op mijn begrafenis gedraaid moeten worden; ik denk dat ik er een week voor uit trek… Ik heb nu trouwens een ‘Untitled’ tattoo omdat ik het zo’n goede track vindt en een grappige tekst voor een tattoo.

Favo vakantieplek:
Mijn meest favoriete vakantiebestemming is New York City!! The greatest city in the world.  omdat ‘it never sleeps’; cliché, ik weet het, maar het is echt een energiebom! Alles is daar: muziek, cultuur, nachtleven, shops… En het is elke keer weer anders!

Je naam
Graag je naam invullen

Je e-mail
Graag je e-mail invullen

Onderwerp
Onderwerp is vereist

Bericht
Bericht is vereist

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.radio.djs.niels"}