STER Advertentie

FunX Talent 12: Next Generation

FunX Talent draait dit seizoen om de jongere talenten. Deelnemers tot en met achttien jaar kunnen hun skills laten horen en strijden om de titel van eerste FunX Talent van de volgende generatie.

Kandidaten

Rapformatie Van Snelle domineert FunX Talent: Next Generation en wint finale

04 March 2018, 19:00 - 21:00 uur

Na zes weken zijn we aangekomen bij de finale van FunX Talent: Next Generation! Gedurende de hele competitie was het spannend en van de acht kandidaten zijn er uiteindelijk drie overgebleven: Rayvano, Benz en Van Snelle. Zij moesten in de finale een track opnemen op een bestaande beat van gastjurylid Jack $hirak en bewijzen waarom zij de titel van FunX Talent: Next Generation verdienen.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Rayvano, Benz, Alicia en Van Snelle vechten voor een plek in de finale

25 February 2018, 19:00 - 21:00 uur

Het tweede deel van de kwartfinale van FunX Talent was spannend! Benz, Cheryl Öztürk en Rayvano vochten voor een plekje in de halve finale. Net als de kandidaten van vorige week, moesten ook zij een cover maken van een bekende track. De kandidaten van deze week werden beoordeeld door hoofdjurylid Tabitha en oud-FunX Talent Valsbezig.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Benz, Rayvano en Cheryl Öztürk leggen de lat hoog in de kwartfinale

18 February 2018, 19:00 - 21:00 uur

Het tweede deel van de kwartfinale van FunX Talent was spannend! Benz, Cheryl Öztürk en Rayvano vochten voor een plekje in de halve finale. Net als de kandidaten van vorige week, moesten ook zij een cover maken van een bekende track. De kandidaten van deze week werden beoordeeld door hoofdjurylid Tabitha en oud-FunX Talent Valsbezig.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Tabitha en Ismo begeleiden Alicia, Van Snelle en GimmaSmando naar de halve finale

11 February 2018, 19:00 - 21:00 uur

In de kwartfinale van FunX Talent Next Generation vochten Alicia, Van Snelle en GimmaSmando voor een plekje in de volgende ronde. Ze moesten een cover doen van een bekende FunX-hit en werden beoordeeld door Tabitha en rapper Ismo.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Benz, Cheryl Öztürk, Chipson en Rayvano stelen de show met hun talenten

04 February 2018, 19:00 - 21:00 uur

Het is tijd voor de nieuwe generatie muziektalenten! FunX Talent geeft dit seizoen de kans aan jongeren onder de achttien om hun te talenten te laten horen. Dit seizoen is Tabitha hoofdjurylid en zij werd deze week ondersteund door Mula B en Leafs.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Next Generation geeft jonge talenten de kans om te shinen

28 January 2018, 19:00 - 21:00 uur

FunX Talent is terug voor het twaalfde seizoen! Deze keer is het de beurt aan de youngins onder de 18 om hun talenten te laten horen. Tijdens dit seizoen is zangeres Tabitha de hoofdjurylid en in de eerste aflevering werd ze ondersteund door rappers Hef en Tur-G.

Check alle highlights van deze aflevering

Van Snelle

Van Snelle bestaat uit Isje (16), LV (16), RJM (16) en Domina (17). Hun stijl van muziek maken is voornamelijk rap, maar ze zijn niet bang om er af en toe R&B doorheen te gooien. Ze halen hun inspiratie uit hun eigen buurt, namelijk de Bijlmer. Ze zouden graag samen willen werken met iedereen die bij hun vibe past en de Nederlandse A-artiesten zijn altijd welkom. 

Rayvano

Rayvano is zestien jaar oud en komt uit Groningen. Hij begon toen hij tien jaar was met rappen toen hij een workshop kreeg op school. Daarvoor was hij al druk bezig met het maken van beats en gitaar spelen. Hij noemt zichzelf 'van alle markten thuis', maar wil graag werken aan zijn zangkwaliteiten. Hij haalt zijn inspiratie uit The Notorious B.I.G. en wil in de toekomst graag samenwerken met Ronnie Flex, Lil' Kleine en Boef. 

Benz

Benz is nog maar veertien jaar en is al een ontzettend groot talent. Hij is jong, maar vertelt zelf dat hij 'al jaren' rapt. De jonge rapper luistert al sinds hij zeven jaar is naar artiesten als 2Pac en Birdman en haalt daar zijn inspiratie uit. Eerder dit jaar won Benz de Esko Challenge en wist hij de hitproducer flink te imponeren. 

Alicia Plantijn

Alicia Plantijn zingt onder de naam Tropicalspaces en is zeventien jaar. Ondanks dat ze uit een klein dorpje in Friesland komt, vindt ze zichzelf een tropisch meisje. In het dagelijks leven is ze veel bezig met dans, zang, muziek maken en leuke dingen doen met haar vriendinnen. Ze haalt haar inspiratie uit de mensen om haar heen en zou heel graag willen samenwerken met Rihanna.

Cheryl Öztürk

Cheryl Öztürk is nog maar 15 jaar en komt uit Rotterdam-Zuid. Ze zit op het Havo/Vwo voor Muziek en Dans en is buiten haar vooropleiding ook bezig met muziek. Haar grootste doel is om als legende de wereld uit te gaan. Ze zou graag met Ronnie Flex en Beyoncé willen samenwerken. 

GimmaSmando

GimmaSmando is achttien jaar en komt uit Rotterdam. In zijn vrije tijd voetbalt hij en maakt hij ook veel muziek sinds zijn elfde. Als jonge jongen zat hij in een inrichting en daar begon hij met teksten schrijven. Hij werd vooral geïnspireerd door Hef en Kempi. Gimma heeft niet specifieke mensen waarmee hij echt zou willen samenwerken, maar hij staat er wel altijd voor open. 

Chipson

Chipson is achttien jaar en komt uit Amsterdam Zuid-Oost. Hij heeft niet per se de droom om de beste artiest te zijn, zolang zijn muziek maar gehoord wordt. Hij omschrijft zijn stijl als wavey en haalt zijn inspiratie uit Drake. Verder luistert hij meer naar buitenlandse muziek dan naar Nederlandse en zou hij het liefst willen samenwerken met een artiest uit de UK-scene. 

Lynx Daynha

Lynx a.k.a. Saber El Khouani is dertien jaar en komt uit Zeist. Hij zit nog op de middelbare school en gamet veel in zijn vrije tijd. Daarnaast houdt de jonge artiest zich veel bezig met zingen en liedjes schrijven. Zijn droomsamenwerkingen zijn met Ronnie Flex, Sevn Alias, Josylvio en Bizzey. 

Tabitha

Meld je aan als talent!

Naam artiest/band*
Vul je artiest of bandnaam in!

Leeftijd*
Vul je leeftijd in

Spotify
Invalid Input

YouTube
Invalid Input

Wetransfer link
Invalid Input

Instagram
Invalid Input

Contactpersoon*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in!

Vertel iets over jezelf*
Vertel wat meer over jezelf!

Populair op FunX.nl

  • 'Mulan' skipt bioscopen en komt exclusief uit op Disney+

  • 'Einde Libanon ligt op de loer na explosie'

  • Tim Hofman deelt emotionele post voor overleden Jeroen (Over Mijn Lijk): "Ik ga je missen vriend"

  • Tiffany Hadish bevestigt relatie met Common

  • Hoe een K3-song viraal gaat als de drilltrack '3K' van Gofast, Barbersoess en Chiraqxel

  • Famke Louise Instagram-official met nieuwe lover Trè Samuels