STER Advertentie

VIDEO'S: MarOne winnaar FunX Talent Vibes

09 December 2018, 19:00 - 21:00 uur

MarOne heeft de finale van FunX Talent Vibes gewonnen! De rapper uit Maastricht mocht de hoofdprijs mee naar huis nemen na een spannende finale waarin hij het opnam tegen Sarita Lorena, SXTEEN en Romeo Donk. Ondanks de winst blijft MarOne humble: "Iedereen heeft er vandaag het beste uitgehaald. Ik heb er nieuwe matties bijgekregen. Dat is misschien wel het allermooiste."

Check alle highlights van deze aflevering

Zeer spannende halve finale FunX Talent Vibes

25 November 2018, 19:00 - 21:00 uur

In de laatste ronde voor de finale namen de zes overgebleven kandidaten het tegen elkaar op. MarOne, SXTEEN, Sarita Lorena, Javé, Romeo Donk en Eli Grean flipten een hitproductie naar eigen keuze. Twee moesten afvallen en daarom was de strijd heviger dan ooit!

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent SXTEEN shockeert en laat jury lachen met gekke cover 'I Love it'

07 November 2018, 19:00 - 21:00 uur

De tweede ronde van het nieuwe seizoen van FunX Talent is een feit. In deze editie draait het om het brengen van goede vibes! SXTEEN, MarOne, Lana en Eli Grean mochten een artiest naar keuze coveren op hun manier. De jury van deze week: hoofdjurylid Architrackz en gastjuryleden Leafs en Marta Belay (Label Manager Rotterdam Airlines).

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent Vibes: eerste ronde B

21 October 2018, 19:00 - 21:00 uur

We zijn inmiddels al bij het vijftiende seizoen van FunX Talent en het gaat er hard aan toe! Vorige week gingen de kandidaten van groep A (Romeo Donk, Sarita Lorena, Nate en Javé) de strijd met elkaar aan, maar deze week was het de beurt aan nieuwe talenten. MarOne, Lana, Eli Grean en SXTEEN lieten in de eerste ronde een eigen track horen en ze werden beoordeeld door hoofdjurylid Architrackz en gastjurylid Jayh Jawson.

Check alle highlights van deze aflevering

Vier muzikanten gaan de strijd aan bij tweede ronde FunX Talent: Vibes

18 October 2018, 19:00 - 21:00 uur

De tweede ronde van het nieuwe seizoen van FunX Talent is een feit. In deze editie draait het om het brengen van goede vibes! Javé, Nate, Sarita Lorena en Romeo Donk (groep A) mochten een track van een artiest naar keuze coveren, maar wel met hun eigen saus. Hoofdjurylid Architrackz werd bijgestaan door DJ Dylvn en Wouter Vogel. Aan hen de taak om te bepalen welke kandidaten de beste performance hebben neergezet en wie FunX Talent: Vibes helaas moet verlaten.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent Vibes: eerste ronde A

14 October 2018, 19:00 - 21:00 uur

Er is weer een nieuw seizoen van FunX Talent van start gegaan! Bij deze editie draait het allemaal om het brengen van de lekkerste vibes. In de eerste ronde van FunX Talent: Vibes namen Romeo Donk, Sarita Lorena, Nate en Javé het tegen elkaar op met als opdracht een track te performen die zo gedraaid zou kunnen worden op FunX.

Check alle highlights van deze aflevering

Romeo Donk

De Amsterdamse Romeo Donk begon al heel vroeg met schrijven. Eerst waren het nog verhaaltjes, maar inmiddels heeft hij zich volledig op muziek gestort. Zijn muziekstijl verschilt: soms rap met veel inhoud, soms vibey muziek waarbij je niet hoeft na te denken. Hij wordt geïnspireerd door Jayh, Kempi, Meek Mill en 6ix9ine.

"Ik wil een boodschap door kunnen geven aan mensen die zich minder goed voelen."

SXTEEN

Joweney Balentien brengt sinds augustus onder de naam SXTEEN muziek uit die niet aan één bepaalde stijl toe te kennen is. Het is eerder een mix van verschillende stijlen zoals Hiphop, R&B, Dancehall, Latin & Trap. Hij wil graag zijn eigen unieke sound ontwikkelen.

"Ik wil mensen in bepaalde vibes meenemen."

Sarita Lorena

De 21-jarige Sarah de Sousa Gonçalves draagt de artiestennaam Sarita Lorena. Ze komt uit Oostburg in Zeeland en groeide op in een muzikale familie. Ze is qua muziek niet in een hokje te passen en mixt stijlen als reggae, trapsoul en latin met elkaar. Sarita ziet muziek als haar uitlaatklep en therapie.

"Ik wil meer females in the game, ben die testosteron zat!"

Marone

Maastrichtenaar Marwan Ahmed a.k.a Marone is 24 jaar en woont momenteel in Tilburg.  Vanaf het moment dat hij besef had van het leven, werd hij geïnteresseerd door melodieën en muziek. Na in verschillende rapgroepen te hebben gezeten gooide hij in 2016 zijn debuut EP Korte zomer lange winters. Zijn stijl? Divers, maar met een hele wavy trapsound.

 "Ik wil niet een leven waarin je elke dag hetzelfde doet, dezelfde mensen ziet, en blijft hangen in de zelfde omgeving. Ik wil me continu ontwikkelen en zelf de weg bepalen. Ik maak muziek omdat ik onafhankelijk wil zijn en wil laten dat ik alles kan bereiken wat ik wil."


Javé

Japeth Bediako (22) , oftewel Javé, komt uit Amsterdam Noord. Hij begon met zingen in de kerk en werd zo geïnspireerd om zijn eigen muziek te schrijven. Hij houdt van good vibes en artiesten als Ed Sheeran, Tank en John Legend hebben een grote muzikale invloed op hem gehad. 

"Ik wil zoveel mogelijk andere mensen inspireren en proberen om een positief gevoel bij mensen op te wekken wanneer ze naar mijn muziek luisteren."

Eli Grean

Eli Grean, die eigenlijk Fibikemi Fabiyi heet, is 25 jaar en komt uit Amsterdam Zuid-Oost. Hij heeft altijd al willen entertainen en ontdekte op zijn achttiende dat hij een passie voor zingen had. Nu hoopt hij er rijk mee te worden.

"Ik wil ooit een grammy winnen voor Beste Album van het Jaar. "

Lana

De 18-jarige Dylana uit Vlissingen zingt altijd al. Ze houdt van een R&B-vibe en wordt geïnspireerd door H.E.R. 

"Ik wil dat iedereen gewoon kan genieten van mijn muziek."

Nate

Nate, die eigenlijk Nathan heet, is 18 jaar en woont in Den Haag. Zijn vrienden vonden dat hij een goede stem had en daarom begon hij ooit met freestylen tijdens chillings. Nate maakt vibey muziek waarmee hij hoopt bij mensen een bepaald gevoel op te roepen. Hij heeft veel inspiratiebronnen: van Tory Lanez tot Donell Jones en van Lil Durk tot Cho. 

".Ik wil iets bij mensen losmaken en mijn eigen ei kwijt kunnen in mijn muziek."

Solomon Kifle

Solomon Kifle zorgde er eerst voor dat artiesten van Rotterdam Airlines zoals Sevn Alias en Jairzinho vol Gass de linkerbaan konden blijven pakken. Tegenwoordig is hij A&R bij Top Notch.

Architrackz

Meld je aan als talent!

Naam artiest/band*
Vul je artiest of bandnaam in!

Leeftijd*
Vul je leeftijd in

Spotify
Invalid Input

YouTube
Invalid Input

Wetransfer link
Invalid Input

Instagram
Invalid Input

Contactpersoon*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in!

Vertel iets over jezelf*
Vertel wat meer over jezelf!

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'

  • Kanye West gaat in 2020 voor het Amerikaanse presidentschap

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan