STER Advertentie

FunX Talent 17: Summer Vibes

Aangezien de zomer voor de deur staat en we niet kunnen wachten om de korte broeken en rokjes weer uit de kast te trekken, staat dit seizoen in het teken van Summer Vibes. In Funx Talent: Summer Vibes gaan we op zoek naar DE track van de zomer van 2019! Dus vergeet 'Oh Djadja', 'Despacito' en 'Shutdown', het is tijd voor nieuwe summer tunes die je compleet los laten gaan!

Kandidaten

FunX Talent: Summer Vibes - Finale

23 June 2019, 19:00 - 21:00 uur

Afgelopen weekend was het alweer tijd voor de finale van FunX Talent: Summer Vibes. De opdracht was om een remix te maken van een beat van Diquenza. Aan niemand minder dan Jayh en Diquenza himself om te oordelen wie de winnaar van dit seizoen wordt!

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Summer Vibes - Halve Finale

16 June 2019, 19:00 - 21:00 uur

Nog heel even en we weten wie de winnaar van FunX Talent: Summer Vibes is. In de halve finale streden de talents om een van de vier felbegeerde plekken in de finale. Ze moesten daarvoor een zomerse track remixen en werden beoordeeld door hoofdjurylid Diquenza en gastjuryleden Freddy Moreira en Sxteen.

Check alle highlights van deze aflevering

Welke afvaller gaat toch door naar de halve finale?

12 June 2019, 19:00 - 21:00 uur

Jaskelis, Toobss, de boys van LIMITLSS. en L Ciano zijn in de tweede ronde helaas naar huis gestuurd, maar één van deze talenten maakt toch nog kans om aan te sluiten in de halve finale van zondag. Wie van de afvallers verdient die wildcard? Check hieronder nog een keer alle optredens en stem in de poll op jouw favoriet!

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Summer Vibes - Ronde 2, Groep A

26 May 2019, 19:00 - 21:00 uur

De zoektocht naar dé zomertrack van 2019 gaat door in de tweede ronde van FunX Talent: Summer Vibes. De opdracht in de tweede ronde is het zingen van een cover. In Groep A nemen Jaskelis, Afrance, Gya en Toobss het tegen elkaar op. De hoofdjury van FunX Talent Summer Vibes is Diquenza. Hij werd deze week bijgestaan door Hansie.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Summer Vibes - Ronde 1, Groep B

19 May 2019, 19:00 - 21:00 uur

De nieuwe groep FunX Talent-kandidaten die afgelopen zondag van zich liet horen, wist het niveau net zo hoog als de week daarvoor te houden! De 'Summervibes'-jury - Diquenza, Caza en Kimberlee Ramirez - werd met name omver geblazen door Yanno. Hij trad op met de track Ferrari en zong/rapte niet in het Nederlands, maar in het Frans. Zonder grap: Maître Gims betta watch out, want hij heeft serieuze concurrentie.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Summer Vibes - Ronde 1, Groep A

12 May 2019, 19:00 - 21:00 uur

De toon is gezet! Afgelopen zondag is het nieuwe seizoen van FunX Talent van start gegaan. In FunX Talent: Summer Vibes gaan we op zoek naar de track van de zomer van 2019! De opdracht in de eerste ronde is het performen van een eigen track, die nog niet online te beluisteren is. Het hoofdjurylid van FunX Talent: Summer Vibes is Diquenza. Hij werd deze week bijgestaan door Finest Sno en Johnny 500. Aan hen de taak om te bepalen welke kandidaten de beste performance neer hebben gezet.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent Summer Vibes - Voorstelronde

05 May 2019, 19:00 - 21:00 uur

In Funx Talent: Summer Vibes gaan we op zoek naar DE track van de zomer van 2019! Dus vergeet 'Oh Djadja', 'Despacito' en 'Shutdown', het is tijd voor nieuwe summer tunes die je compleet los laten gaan!

FunX Talent: Summer Vibes - Ronde 2, Groep B

30 November -0001, 19:00 - 21:00 uur

De zoektocht naar dé zomertrack van 2019 gaat door in de tweede ronde van FunX Talent: Summer Vibes. De opdracht in de tweede ronde is het zingen van een cover. In Groep B nemen L Ciano, YannO, LIMITLSS., en Flori Del Pino het tegen elkaar op. De hoofdjury van FunX Talent Summer Vibes is Diquenza. Hij werd deze week bijgestaan door Nafthaly Ramona.

Check alle highlights van deze aflevering

L Ciano

Luciano Morais a.k.a. L Ciano is 24 jaar en komt uit Rotterdam Centrum. Hij begon met rappen op zijn zestiende door een vriend uit de buurt, maar uiteindelijk werd het steeds serieuzer. Hij heeft zijn ambitie om architect te worden aan de kant geschoven en is nu fully focussed op het rappen. In zijn muziekstijl combineert hij urban met dancehall, zouk en afro. Hij omschrijft zichzelf als iemand die altijd vrolijk is. 

"Ik wil anderen inspireren en laten zien dat je van niks naar heel groot kan gaan."

Afrance

Ze zijn nog maar 18 en 17 jaar: Izyen Mijna en Dyandro Naarden, maar hebben grote dromen. De boys vormen samen Afrance en maken muziek die feestelijk en dansbaar is. Ze hopen ooit een nummer 1-hit te scoren.

"We zijn heel humble en hebben veel respect naar elkaar en naar de mens toe."

YannO

Yannick Kibalabala Du Lourd, oftewel YannO, is 33 jaar en komt uit Leeuwarden. Hij groeide Franstalig op in een gezin met Congolese roots en woonde in Frankrijk, Zwitserland en Nederland. Zijn muziekstijl is dan ook zeer breed en divers: "Stiekem ben ik ook erg fan van Opera, want dat is net als rap. Je uitdrukkingen kunnen explosief zijn en ook zo geuit worden dat de kijker/luisteraar echt je boodschap voelt." YannO heeft een heleboel muzikale plannen en hoopt dat hij nog lang muziek kan maken.

"Muziek is mijn leven, ik word ermee wakker en ik ga ermee naar bed. Ik bedenk mijn liedjes in beelden en zet het op papier alsof ik een script schrijf voor een film."

 

Flori Del Pino

Flori Del Pino, die eigenlijk Florentina del Pino heet, is 20 jaar en woont in Assendelft. Muziek is voor haar een uitlaatklep waarmee ze haar gevoelens makkelijker kan uiten. Ze houdt van allerlei soorten muziek. Zelf zingt ze in het Spaans, Nederlands, Engels en soms ook nog Frans, als het maar zomers klinkt! Ze is getekend bij Kempi college en ziet Kempi dan ook als haar inspiratiebron, broer en mentor.

"Mijn moeder droomde vroeger ervan om zangeres te worden, maar toen ze jong zwanger van mij raakte, moest ze dat opgeven. Mijn doel is dan ook dat zij haar droom via mij kan beleven." 

Gya

De 22-jarige zangeres Gya - echte naam Iris - komt uit Haarlem. Hoewel ze niet in een muzikale omgeving opgroeide, was ze van kinds af aan gefascineerd door zingen. Inmiddels weet ze zeker dat muziek maken en zingen hetgeen is dat ze wil doen in haar leven. Ze is wil graag dat er meer Asians in de scene komen en wil graag culturen met elkaar verbinden. Ze haalt haar inspiratie onder andere uit het K-Pop-genre.

"Ik weet nu zeker wat ik wil en waar ik voor sta en dat is muziek maken en delen, anderen inspireren en motiveren om gelukkig te zijn met jezelf en de toekomst die je altijd zelf in handen hebt."

LIMITLSS.

LIMITLSS. bestaat uit de 19-jarige Amsterdammer Giorgio en de 20-jarige Gikenzo uit Rotterdam. De creatieve boys doen een dansopleiding en ontdekten dat ze muziek maken ook erg leuk vinden. Daarom combineren ze de twee door lekkere, dansbare tracks te maken.

"Ons doel is om mensen te laten dansen, omdat we zelf ook dansers zijn."

Jaskelis

Jasmine Kelechi Isabel Igwe, oftewel Jaskelis, komt uit Rotterdam-Zuid. Op 10-jarige leeftijd deed zij mee aan het Junior Sonfestival, maar raakte daarna in een neerwaartse spiraal. Ze twijfelde aan haar eigen muzikaliteit en belandde in een zware spressie. Inmiddels weet ze dat muziek echt is waar ze gelukkig van word en voelt ze zich beter aan ooit. Ze is gek op Afrovibes en haar eigen muziek is daar dan ook beïnvloed.

"Ik voel mij op podium echt mezelf. Wie ik hoor te zijn en waar ik ook het meest van hou!"

Toobs

De 20-jarige Tobi Fasanya uit Spangen droomde er vroeger eigenlijk van om profvoetballer te worden. Hij werd weliswaar gescout door topclubs, maar redde het uiteindelijk niet. Toch heeft hij er iets moois aan overgehouden: in het busje waarin hij door de club werd opgehaald en thuisgebracht werd vaak gerapt. Zo ontdekte hij zijn passie voor muziek.

"Waar ik het meeste inspiratie uit haal, zijn mijn vrienden. Ik ben heel vaak met ze en we praten over van alles. Daarnaast maak ik superveel dingen met ze mee."

Diquenza

Meld je aan als talent!

Naam artiest/band*
Vul je artiest of bandnaam in!

Leeftijd*
Vul je leeftijd in

Spotify
Invalid Input

YouTube
Invalid Input

Wetransfer link
Invalid Input

Instagram
Invalid Input

Contactpersoon*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in!

Vertel iets over jezelf*
Vertel wat meer over jezelf!

Populair op FunX.nl

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag

  • Mia Khalifa veilt 'beruchte' bril om geboorteland Libanon te steunen

  • Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling