STER Advertentie

FunX Talent 7

Acht kandidaten strijden tegen elkaar om airplay op FunX. Check ze op zondag van 13:00 - 15:00 uur bij FunX!

Kandidaten

FunX Talent Tweede Voorstelronde

20 November 2016, 19:00 - 21:00 uur

Alyah Kay, DeMozah, Quessswho en Kwakunino. Ze laten je weten wat ze doen en wie ze zijn, in de tweede voorstelronde van FunX Talent.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent - Eerste voorstelronde

13 November 2016, 19:00 - 21:00 uur

Arman Kanun, Kim Tavares, Anna Laura en Dani stellen zich aan je voor. Dit zijn de eerste vier kandidaten die de komende weken tegen elkaar gaan stijden bij FunX Talent.

Check alle highlights van deze aflevering

Anna Laura

Anna Laura (19) woont in Leiden, maar is half Cubaans en half Italiaans. Naast haar studie zingt ze r&b pop covers in meerdere talen op haar Youtube kanaal en houdt van salsa. Hoe ver gaat ze komen bij FunX Talent? Check Anna Laura op zondag, tussen 13:00 en 15:00 uur bij FunX.

Arman Kanun

Arman Kanun (26) uit Den Haag, maakt R&B met elementen van vroeger. Laat zich inspireren door Michael Jackson en de legendarische Zweedse #1 hitproducer en songwriter Max Martin. Check Arman Kanun en zijn gouden keel bij FunX Talent.

Quessswho

Quessswho (21), is geboren als Marques en getogen in de studio. Haar focus ligt op R&B en pop. Inspiratiebronnen: Biggie, Prince, Drake en Bryson Tiller.

Kwakunino

Kwakunino (22) is geboren in Ghana, en op zijn twaalfde naar Nederland verhuisd. Hij is ook geboren op woensdag (Kwaku), en iedereen noemt hem Nino, vandaar! Zijn grootste inspiratiebron is Buju Banton, en je hoort altijd Afro, Engels en Jamaicaans en Twi (Ghanees) in zijn muziek terug. Check Kwakunino bij FunX Talent.

Alyah Kay

Kim Tavares

Kim Tavares (23) uit Rotterdam is naar eigen zeggen opgegroeid met de Kaapverdiaanse warme en de Hollandse nuchterheid. Kim laat zich inspireren door haar moeder en door Afrikaanse klanken. Ze wil met haar muziek jongeren inspireren zich te richten op hun passie. Kim heeft dus een goed hart en een goede stem. Kan zij jou ook warm maken met haar Kizomba?

DeMozah

De eerste rap die DeMozaH (23) hoorde was van THC. Op zijn zesde kwam hij naar Nederland, vanuit Azerbaijan, en is sindsdien verslaafd aan hiphop. Zijn track C'est La Vie doet het al goed op Spotify. Check FunX Talent om te zien hoe hij de battles en covers gaat invullen.

Dani

Rapper Dani (21) is student Economie & Bedrijfskunde aan de UvA, maar is eigenlijk alleen met muziek bezig. Inspiratiebronnen: Ali B en Fresku.

Winne

Rotterdams hiphop-icoon Winne is het hoofdjurylid van dit seizoen SuperSongDag. Naast rapper is Winne ook docent op de Herman Brood Academie.

Marc Zwart

Marc Zwart is Head of Creative bij Cloud 9 Music.

Meld je aan als talent!

Naam artiest/band*
Vul je artiest of bandnaam in!

Leeftijd*
Vul je leeftijd in

Spotify
Invalid Input

YouTube
Invalid Input

Wetransfer link
Invalid Input

Instagram
Invalid Input

Contactpersoon*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in!

Vertel iets over jezelf*
Vertel wat meer over jezelf!

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Cardi B begint Instagramaccount voor dochtertje Kulture (2)

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • Rutte niet blij met voetbalsupporters: "Gewoon je bek houden"

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'