STER Advertentie

FunX Talent: Origins

In het nieuwe seizoen van FunX Talent gaan we op een 'world tour'. Van Afro tot Bollywood en van Arab tot Dancehall, je hoort het allemaal in het nieuwe seizoen FunX Talent: Origins! Dit seizoen draait om talenten die muziek maken vanuit hun roots/afkomst. Niemand minder dan hoofdjurylid F1rstman zal dit keer de kandidaten beoordelen.

Kandidaten

Kilate Tesla wint FunX Talent Origins en staat al in Top 50 Colombia

29 March 2020, 19:00 - 21:00 uur

Kilate Tesla won gisteren de spannende finale van FunX-Talent Origins. Kilate kreeg in de halve finale een 10 voor zijn remix van Love Yourself van Justin Bieber. Daarmee ging hij met een gemiddelde score van 9 door naar de finale waarin hij het opnam tegen Bouzzy, JR Kenna en Emil Rosé. De verwachtingen waren dus hoog en die wist de Curaçaos-Venezolaanse artiest uiteindelijk waar te maken. Fernando belde Kilate in Start op om hem te feliciteren!

Check alle highlights van deze aflevering

Hoge cijfers in halve finale FunX Talent Origins

22 March 2020, 19:00 - 21:00 uur

Dit weekend vond de vreemdste FunX Talent-aflevering ooit plaats. In de halve finale moesten alle artiesten een track remixen, maar door de coronacrisis mocht geen enkele artiest naar de FunX-studio komen. Wie er wel waren? Hoofdjurylid F1rstman, gastjuryleden Chip Charlez en producer Harun B en natuurlijk onze eigen FunX-dj Patrick. Zij checkten de optredens van Awry, Bouzzy, Emil Rosé, JR Kenna, K-Lito en Kilate Tesla en beslisten wie door mochten naar de finale van FunX Talent Origins.

Check alle highlights van deze aflevering

Veel Frenna-covers bij FunX Talent Origins met Emil Rosé, K-Lito, Alina en Kilate Tesla

15 March 2020, 19:00 - 21:00 uur

In de nieuwste editie van FunX Talent Origins gaan we de wereld rond! Dit seizoen draait om talenten die muziek maken vanuit hun roots/afkomst en dat varieert van Turks tot Afro en van Arab tot Dancehall. F1rstman is dit seizoen het hoofdjurylid van FunX Talent. Hij deelde deze week cijfers uit aan de vier artiesten: K-Lito, Alina, Emil Rosé en Kilate Tesla. Dat deed hij niet alleen, maar met hulp van gastjuryleden Kosso en Fraasie.

Check alle highlights van deze aflevering

Bouzzy, Awry en JR Kenna coveren zichzelf naar de volgende ronde van FunX Talent Origins

08 March 2020, 19:00 - 21:00 uur

F1rstman deelde tijdens de coverronde cijfers uit aan de vier artiesten: Berano, Bouzzy, Awry en JR Kenna met hulp van gastjuryleden Valérie Grootveld (Trifecta) en producer Zerodix. Zij bepalen op basis van de gemiddeldes van welk talent we afscheid gaan nemen.

Check alle highlights van deze aflevering

Spannende strijd tussen K-Lito, Alina, Emil Rosé en Kilate Tesla in FunX Talent Origins

01 March 2020, 19:00 - 21:00 uur

In de nieuwste editie van FunX Talent: Origins gaan we de wereld rond! Dit seizoen draait om talenten die muziek maken vanuit hun roots/afkomst en dat varieert van Afro tot Bollywood en van Arab tot Dancehall. F1rstman is tijdens dit seizoen het hoofdjurylid van FunX Talent. Hij deelde deze week cijfers uit aan de vier artiesten: K-Lito, Alina, Emil Rosé en Kilate Tesla. Dat deed F1rst niet alleen, maar met hulp van gastjuryleden Sarita Lorena en Chief van Soulsearchin'.

Check alle highlights van deze aflevering

Awry, Berano, Bouzzy en JR Kenna strijden met hun roots in FunX Talent Origins

23 February 2020, 19:00 - 21:00 uur

In de nieuwste editie van FunX Talent: Origins gaan we de wereld rond! Dit seizoen draait het om talenten die muziek maken vanuit hun roots/afkomst en dat varieert van Afro tot Bollywood en van Arab tot Dancehall. F1rstman is dit seizoen het hoofdjurylid van de show. Daarbij wordt hij geholpen door gastjuryleden. Deze week waren dat Mahi Khalesi (Sony Music Nederland) en producer Fraasie. Samen deelden ze cijfers uit aan Berano, Bouzzy, Awry en JR Kenna.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent: Origins

09 February 2020, 19:00 - 21:00 uur

In het nieuwe seizoen van FunX Talent gaan we op een 'world tour'. Van Afro tot Bollywood en van Arab tot Dancehall, je hoort het allemaal in het nieuwe seizoen FunX Talent: Origins! Dit seizoen draait om talenten die muziek maken vanuit hun roots/afkomst. Niemand minder dan hoofdjurylid F1rstman zal dit keer de kandidaten beoordelen.

Bouzzy

Nog maar 3 jaar zit Bouzzy in de rapgame. Maar deze deelnemer met Marokkaanse roots is op overnemen! Hij heeft al op grote venues gestaan (Crammrock in Belgie). Heeft dikke featurings op zijn naam (met oa. F1rstman & Quincy Promes). En heeft nu zijn pijlen gericht op de winst van FunX Talent!

"Durf buiten de lijntjes te kleuren, soms is het plaatje groter dan dat je denkt."

Jr Kenna

Met zijn tunes kan Jr Kenna zo doorgaan voor een Jamaicaanse Dancehall artiest. Maar deze deelnemer met Indonesische en Surinaamse roots komt gewoon uit Nederland. Opgegroeid met Jamaicanen spreekt hij vloeiend Patois (Jamaicaans Creools) en dat hoor je heel duidelijk! 

"Chase your dreams, dont let your dreams chase you"

Emil Rosé

Emil Rosé is een artiest met Nederlandse & Turkse Roots . Zijn sound beschrijft hij als de Nederlandse sound, maar dan in het Turks! Dus verwacht afro, dancehall melodieën met Turkse teksten.

"Nobody but you have to believe in your dreams to make them a reality"

Kilate Tesla

Door zijn Euro Dancehall sound heeft hij al een heel mooi muzikaal CV. Zo heeft hij net een heel album gedropt met Puri (Puri on the beat!). En artiesten als Adje, Dopebwoy en Kalibwoy zijn al op zijn tracks gesprongen. Representing Curaçao & Venezuela!

"Laat niemand je vertellen dat je dromen te groot zijn."

Awry

Awry  maakt goed gebruik van haar roots. Ze is een van mix Arabisch, Venezolaans, Columbiaans en nog wat Native Indiaans en Creools. En dat weet ze allemaal in haar tunes te mixen door middel van Ritme Combima. Ze zingt voornamelijk in het Papiaments! 

"Do it for the culture"

K-Lito

Dadju en Maitre Gims ken je waarschijnlijk al. Maar ken je K-Lito al? De artiest met Angolees-Congolese roots die de Congo Pop sound naar Nederland brengt. Catchy Afro tunes allemaal gezongen in zijn moedertaal: Lingala! 

"Blijdschap en liefde verspreiden door middel van muziek en positive vibes. Keep smiling!"

Alina

Alina kan je misschien bekend voorkomen. In Seizoen 7 van FunX Talent deed ze ook mee onder de naam Anna Laura. Toen was ze vooral op de  R&B pop covers. Waar ze af en toe Spaans doorheen gooide. Maar nu is ze volledig op de Latin fuego én onder een nieuwe naam.

" Laat niemand je vertellen wie jij bent want alleen jij zal het weten. #Latinandproud "

Berano

Berano deelnemer neemt je mee naar het warme continent Afrika. Naar Ghana om precies te zijn. Gecombineerd met Engels, Nederlands en wat Twi (Ghanese taal) in een stijl die hij trap-fro noemt. Verwacht bouncy snares met harde kicks. Als lid van de Afrolosjes Soundsystem belooft hij een paar gekke dansmoves te zullen gooien tijdens zijn live performance.

 "Minder praten, meer doen" 

F1rstman

Valérie Grootveld

Zerodix

Sarita Lorena

Chief

Mahi Khalesi

Fraasie

Meld je aan als talent!

Naam artiest/band*
Vul je artiest of bandnaam in!

Leeftijd*
Vul je leeftijd in

Spotify
Invalid Input

YouTube
Invalid Input

Wetransfer link
Invalid Input

Instagram
Invalid Input

Contactpersoon*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in!

Vertel iets over jezelf*
Vertel wat meer over jezelf!

Populair op FunX.nl

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

  • Akwasi legt kritiek naast zich neer: 'Niets mis met mij, wél met Nederland'

  • Kim en Kanye delen hartverwarmende beelden van hun vakantie

  • 'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

  • Nieuwe warmterecord: 'Het was nog nooit zó warm op 8 augustus'