STER Advertentie
STER Advertentie

Tim doet dingen met...Sevn Alias! (Afl. 2)

Dinsdag 25 oktober 2016 - 17:27 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sevn Alias is niet van plan om in Nederland te blijven. Zo, dat heeft hij er even uitgegooid bij Tim Beumers. De twee mannen gingen de hele dag met elkaar op pad en Tim kreeg een kijkje in het leven van de succesvolle rapper. Wat dacht je van samen fastfood eten in de auto, naar de 'barber' ofwel kapper en langs z'n moeders huis in Almere! 

Na zo'n dagje op stap met de Gass-rapper, is Tim veel meer over hem te weten gekomen. "Ik voel Engeland echt man. Ik was altijd al wel goed in Engels, alleen niet echt qua uitspraak." Toch rapt Sevn nu ook in het Engels en hij heeft zelfs plannen om daarnaartoe te verhuizen.

Waardering voor Rotterdam Airlines

Sevn Alias is op z'n grind. Hoewel hij nu als 'import-Almeerder' uit Amsterdam is getekend bij Rotterdam Airlines, heeft hij enorm veel waardering voor het label.

"Ik heb zelf gewerkt aan mijn succes, maar achter de schermen is er ook veel voor mij gedaan. Het komt van beide kanten. Zij geven mij dezelfde waardering als ik aan hen geef."

Nieuwe dingen

Nieuwe dingen vindt Sevn heel belangrijk, maar zichzelf eraan overgeven, zal hij nooit doen. Zijn samenwerking met B-Brave is daar het bewijs van. "Ik wil niet een ander persoon worden."

Mama's trots

Vorig jaar woonde Sevn op kamers, maar daarvoor woonde hij bij zijn moeder in Almere. Hij nam Tim mee naar zijn ma, broertjes en zusjes. Wat een gezelligheid! Mama Sevn is trots. "Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen iets doen waar ze zich prettig bij voelen."

 

 

Populair op FunX.nl

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

  • Jongetje van 8 scheurt met 140 km per uur over de snelweg

  • Met deze 5 tips voorkom jij die vreselijke after-vakantiedip

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.29797-tim-doet-dingen-met-sevn-alias"}