STER Advertentie
STER Advertentie

Filmpremière van Layla M: van onschuldig Marokkaans meisje naar jihadist

Dinsdag 15 november 2016 - 18:09 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik speel Layla. Het is wel een gewaagde rol geweest om te spelen", dat vertelde actrice Nora El Koussour aan reporter Ouassima. Ze heeft de hoofdrol in de film Layla M. en straalde gisteravond tijdens de première in de Meervaart in Amsterdam. Nora bekende ook dat ze het best lastig vond om de intieme scenes te spelen.

Het verhaal

Layla M. is een achttienjarig Marokkaans meisje uit Amsterdam-West. Ze doet VWO, voetbalt en is tegelijkertijd ook op zoek naar zichzelf, want geaccepteerd in Nederland voelt ze zich niet echt. De jonge moslima irriteert zich aan het negatieve beeld over haar volk en religie. Ze sluit zich daarom aan bij een groep die strijdt voor acceptatie van hun geloof. Daar ontmoet ze Abdel (Ilias Addab), met wie ze al snel trouwt in het geheim en richting het Midden-Oosten vertrekt als jihadist. 

Trailer

Morgenochtend is acteur Ilias Addab te gast bij Fernando in Start om meer over de film te vertellen. Bekijk de trailer hieronder:

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Britse miljonair is boos over armoede en geeft daarom zijn fortuin weg

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Studenten reizen vandaag niet gratis vanwege systeemfout

  • Driekwart van festivalbezoekers draagt poepbacterie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.30139-filmpremiere-van-layla-m-van-onschuldig-marokkaans-meisje-naar-jihadist"}